www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

7/1/13

To "τρένο" που λέγεται Ρονάλντο


Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να μη τα πηγαίνει καλά το τελευταίο διάστημα στο πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, δε συμβαίνει όμως και το ίδιο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και αυτό γιατί ο CR7 συνεχίζει να σκοράρει κατά... ρυπάς. Ο Πορτογάλος σκόραρε δύο φορές και κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και έφτασε τα 171 γκολ σε 171 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους Μαδριλένους.

 
Παράλληλα, εκτός από το εντυπωσιακό στατιστικό με τα τέρματα και τις εμφανίσεις, ο 28χρονος επιθετικός έβαλε το όνομά του δίπλα σε άλλα τεράστιων ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ στο παρελθόν. Μάλιστα ο Κριστιάνο έπιασε τον Εμίλιο Μπουτραγκένιο στην 8η θέση όλων των εποχών, με τον θρυλικό «γύπα» να έχει χρειαστεί όμως 463 αγώνες για να φτάσει σε αυτή την επίδοση.

Πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους Μερένγκες είναι ο Ραούλ με 323 τέρματα και δεύτερος ο Αλφρέδο Ντι Στέφανο με 305. Αν ο Πορτογάλος μείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του στην Μαδρίτη και συνεχίσει να σκοράρει με αυτόν τον ρυθμό, το πιο πιθανό είναι να τους ξεπεράσει.

Τέλος, ο Ρονάλντο στο συγκεκριμένο παιχνίδι πέτυχε το ένα από τα δύο γκολ του κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έγινε ο πρώτος σκόρερ με αυτόν τον τρόπο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των πέντε προηγούμενων πρωταθλημάτων από τη μέρα που εγκαταστάθηκε στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Πάμε να δούμε το show του Ρονάλντο το βράδυ της περασμένης Κυριακής




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...