www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

31/12/12

Η χρονιά έφυγε, τα γκολ τους μένουν!



Πρωτάθλημα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, δίχως τους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ρανταμέλ Φαλκάο απλά δε γίνεται. Και πώς να γίνει άλλωστε; Γι΄αυτό δε θα μπορούσε να μην υπάρχει τουλάχιστον ένα γκολ τους που να είναι προτεινόμενο για το καλύτερο τέρμα της χρονιάς, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξάγει η ηλεκτρονική έκδοση της ισπανικής εφημερίδας «Marca».


Πάντως, δεν ήταν μόνο οι τρεις τους που πέτυχαν πολύ ωραία γκολ μέσα στο 2012, αλλά αρκετοί ακόμα ποδοσφαιριστές στην Ιβηρική Χερσόνησο. Αυτά που ξεχώρισε πάντως η «Marca» ήταν 12 και εκτός των τριών προαναφερθέντων παικτών, υπάρχουν άλλοι πέντε ποδοσφαιριστές που διεκδικούν το καλύτερο γκολ της χρονιάς, το οποίο θα αναδειχθεί κατόπιν ψηφοφορίας από τους αναγνώστες.

Παράλληλα, θα πρέπει να αναφέρουμε, πως περισσότερες υποψηφιότητες έχουν οι Μέσι και Ρονάλντο -τρεις έκαστος-, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες έχουν από μία.


Πάμε όμως να δούμε κάποιες από τις συγκεκριμένες γκολάρες, αφήνοντας πίσω μας με όμορφες αναμνήσεις το 2012 και μπαίνοντας με μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά όνειρα στο 2013;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...