www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

3/12/12

Ο "πράσινος" Μανούτσο και η Βαγιαδολίδ





Τον Ιανουάριο του 2008, ο Παναθηναϊκός απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Μανούτσο Γκονσάλβες για να λύσει το επιθετικό του πρόβλημα και να τον οδηγήσει στον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος. Στους έξι μήνες που έμεινε στους "πράσινους", ο Αγκολέζος στράικερ πέτυχε τέσσερα γκολ σε δέκα συμμετοχές, χωρίς ωστόσο να πείσει με την απόδοση του αρκετούς μέσα στον σύλλογο.

Ήρθε και η… πολυμετοχικότητα το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, οπότε τέλος ο Μανούτσο και οι ποδοσφαιριστές του Γιάσμικο Βέλιτς. Από τότε μέχρι και το 2011 η καριέρα του πέρασε από… χίλια κύματα, αφού δόθηκε δανεικός σε Μπουσασπόρ και Μανίσασπορ, πέρασε για ένα… φεγγάρι από την Χαλ και τελικά κατέληξε στην Βαγιαδολίδ και την Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Φέτος, ο 29χρονος επιθετικός δείχνει να βρίσκει τον εαυτό του, έχοντας πετύχει τέσσερα τέρματα σε εννέα παιχνίδια, με αποτέλεσμα δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο να ασχολούνται έντονα μαζί του το τελευταίο διάστημα. Και αυτό γιατί η Βαγιαδολίδ βρίσκεται μια «ανάσα» από την τέταρτη θέση του Τσάμπιονς Λιγκ και στόχος του συλλόγου είναι τουλάχιστον η ευρωπαϊκή έξοδος στις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για να δούμε πόσο θα βοηθήσει σε αυτό ο Μανούτσο;

Y.Γ Για δείτε τον με την πράσινη φανέλα...



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...