www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

27/11/12

Μάλαγα τεσσάρων... αστέρων και τετράδας


Τελικά μόνο στα… χαρτιά ήταν ντέρμπι το παιχνίδι ανάμεσα στη Μάλαγα και τη Βαλένθια, για τη 13η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Η ομάδα του Mάνουελ Πελεγκρίνι διέλυσε με 4-0 τις «νυχτερίδες» στο «Ροσαλέδα», επιστρέφοντας εμφατικά στην τετράδα του πρωταθλήματος. Ο Πορτίγιο μόλις στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, για να έρθει το ξέσπασμα στο τελευταίο τέταρτο με τρία τέρματα.

Ο Σαβιόλα στο 74' έκανε το 2-0, στο 81ο λεπτό ο Σάντα Κρουζ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε με τέρμα στις καθυστερήσεις ο Ίθκο.

Από την αρχή της σεζόν η Μάλαγα, παρά τα οικονομικά προβλήματα και τη φυγή και πώληση αρκετών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της, μας έχει... βάλει τα γυαλιά. Παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο υψηλοτάτου επιπέδου, κάτι που αποτυπώνεται και στον βαθμολογικό πίνακα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά πολύ περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Συγκεκριμένα, το σύνολο του Πελεγκρίνι από τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης διαλύει τον ένα αντίπαλο πίσω από τον άλλο. Προσπέρασε με νίκη και ισοπαλία τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και σε έναν όμιλο με Μίλαν, Ζενίτ και Άντερλεχτ κάνει πλάκα. Πρώτη και καλύτερη σε αυτό το γκρουπ, όντας αήττητη και με πολύ καλή και επιθετική λειτουργία, ετοιμάζεται για τα νοκ άουτ παιχνίδια των “16”. Και εκεί με οποιονδήποτε αντίπαλο και αν βρεθεί δε θα είναι εύκολη λεία.

Παίκτες όπως ο Ίθκο (καλύτερος νέος στην Ισπανία), ο Τουλαλάν (απίστευτο τρεχαντήρι), ο Ελισέου (πλάγιος μεσοεπιθετικός με εξαιρετικές κινήσεις) και φυσικά ο Χόακιν (δε χρειάζεται συστάσεις), έχουν την ποιότητα να ανεβάσουν τη Μάλαγα αρκετά ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Και το λέμε αυτό, γιατί... χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε θέλει.

Υ.Γ Κάποιοι “ποδοσφαιρόφιλοι” μετά τα διπλά ματς με τον ΠΑΟ, “διατυμπάνιζαν” πως η Μάλαγα δεν έχει τύχη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Υ.Γ 1 Την ίδια στιγμή, άλλοι έλεγαν ότι η δεκάδα στο ισπανικό πρωτάθλημα έμοιαζε άπιαστο όνειρο;

Τα συμπεράσματα δικά σας...



 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...