www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

20/9/12

O Μέσι των ρεκόρ και το "κυνήγι" του Ραούλ


Μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να τονίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι δεν τον ενδιαφέρει η προσωπική επιτυχία του (εμείς αυτό δε το πιστεύουμε), αλλά οι νίκες της ομάδας. Ωστόσο ο αστέρας της Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να πλησιάζει στα μεγάλα «σκαλοπάτια» τους θρύλους του παρελθόντος. Συγκεκριμένα ο Αργεντινός άσος έχει φτάσει ήδη τα 53 γκολ σε 69 εμφανίσεις στο Champions League με τα δύο που πέτυχε κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας. 

Πλέον πλησιάζει στον γενικό πίνακα τον Ραούλ Γκονζάλες που είναι πρώτος στη λίστα των σκόρερ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 75 τέρματα σε 155 εμφανίσεις.

Την ίδια στιγμή ο Μέσι σκόραρε περισσότερα από ένα γκολ σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για 14η φορά, ακριβώς όσες και ο Ραούλ σε μια κατηγορία που επίσης είχε τα πρωτεία ο Ισπανός επιθετικός. Από εκεί και πέρα, ο άσος της Μπαρτσελόνα έχει βρει αντίπαλα δίχτυα (σε ένα ματς) πέντε φορές κόντρα στην Λεβερκούζεν, αλλά έχει καταφέρει να κάνει «καρέ» τρεις φορές, ενώ τα χατ-τρικ του σταρ των Μπλαουγκράνα έχουν φτάσει ήδη τα 18!

Πάντως, για το γκολ που σημείωσε με κεφαλιά και χάρισε τη νίκη με 3-2 κόντρα στους Ρώσους, ήταν μόλις το 11ο από τα συνολικά 263 επίσημα τέρματα με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως έπεται και συνέχεια στα ρεκόρ, ιδίως όσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανεβάζει και αυτός όλο και περισσότερο το δικό του επίπεδο. Ανταγωνισμός λοιπόν των δύο άσων, για να σπάσουν όλα τα ρεκόρ και να μας... θαμπώνουν εμάς με την παρουσία τους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...