www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

20/9/12

«Άγχος» στην Βαρκελώνη, «γκέλα» στο Λονδίνο για Τσέλσι



Ποιος θα το λέγε στην πρεμιέρα της στους ομίλους του Champions League η Μπαρτσελόνα θα βρισκόταν μέχρι το 70’ πίσω στο σκορ από την Σπαρτάκ Μόσχας. Η Τσέλσι έφερε ισοπαλία 2-2 με την Γιουβέντους που ενώ προηγήθηκε με 2-0 παραλίγο να χάσει αν ο Κουαλιαρέλα δεν σημάδευε στο 90 το οριζόντιο δοκάρι του Τσέχ. Η Μπάγερν σε ένα «άνευρο» ματς κέρδισε με 2-1 την Βαλένθια.

Οι περσινοί πρωταθλητές Ευρώπης προηγήθηκαν με δύο τέρματα του Όσκαρ (το δεύτερο είναι γκολάρα) αλλά οι «Ιταλοί»  μείωσαν με τον Βιντάλ και ισοφάρισαν στο 80’ με τον Κουαλιαρελα. Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με τον Τούλο αλλά ο Ντάνι Άλβες ισοφάρισε με αυτογκόλ για την Σπαρτάκ. Ο Ρόμουλο έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους αλλά ο Μέσι με δύο γκολ «λύτρωσε» τους «Καταλανούς». Η Μπαγερν σε ένα ματς για πολύ «νύστα» έβαλε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Σβαϊνσταίγκερ και Κρόος  και η Βαλένθια το μόνο που κατάφερε είναι να μειώσει στο 93 με τον Βαλντές. Πάντως τα χαμένα πέναλτι συνεχίζονται από πέρσι για τους «Βαυαρούς» που έχασαν στις καθυστερήσεις ένα με τον Μάντζουκιτς.

Στα άλλα παιχνίδια η Μάντσεστερ με «βοηθό» τα δοκάρια κέρδισε 1-0 με γκολ του Κάρικ. Στις εκπλήξεις της ημέρας η Μπάτε Μπόρισοφ κέρδισε με 1-3 την Λιλ και η Κλουζ κέρδισε εκτός έδρας την Μπράγκα με 0-2 με τα τέρματα να πετυχαίνει ένας «πρώην» των Πορτογάλων ο Μπαστός. Η Σέλτικ έμεινε στο 0-0 με την Μπενφίκα στην Σκωτία και τέλος η Σαχτάρ δεν δυσκολεύτηκε και επικράτησε με 2-0 της Νόρτζελαντ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...