www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

17/10/18

Ξεκαθάρισμα τον Νοέμβριο


Με το τρίτο παράθυρο να απομένει δύο ομάδες μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να καταλάβουν την πρώτη θέση στους ομίλους τους και την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία. Αυτές είναι οι Ουκρανία απο την δεύτερη κατηγορία και η Γεωργία απο την τέταρτη.



Στην πρώτη κατηγορία στον 1ο όμιλο η Γαλλία μετά την νίκη της επί της Γερμανίας με 2-1 στο Παρίσι με ανατροπή χάρις στα γκολ του Γκριεζμάν, χρειάζεται ένα βαθμό για να καπαρώσει την πρώτη θέση. Το συγκρότημα του Γιόακιμ Λεβ έδωσε συνέχεια στα άσχημα αποτελέσματα μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον Γερμανό τεχνικό να αμφισβητείται.

Αντίθετα οι "οράνιε" μετά την επιβλητική νίκη επί των "πάντσερ" με 3-0 στο Άμστερνταμ διατηρούν ελπίδες πρόκρισης και θα τα παίξου όλα για όλα στο Ρότερνταμ κόντρα στους "πετεινούς".

Στον 2ο όμιλο Βέλγιο και Ελβετία βρίσκονται στην πρώτη θέση με έξι βαθμούς, με τους "κόκκινους διάβολους" να υποδέχονται την Ισλανδία στις Βρυξέλλες και την τελευταία αγωνιστική στην Λουκέρνη οι δύο ομάδες θα λύσουν κατά πάσα πιθανότητα τις διαφορές τους.

Στον 3ο όμιλο η Ιταλία με την νίκη της επί της Πολωνίας στις καθυστερήσεις με το γκολ του Μπιράγκι διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την πρώτη θέση και στο Μιλάνο κόντρα στην Πορτογαλία θα τα παίξει όλα για όλα. Πάντως οι Ίβηρες ακόμα και με ήττα έχουν το πλεονέκτημα μιας και υποδέχονται την Πολωνία η οποία έχει ήδη υποβιβαστεί στο Γκιμαράες. 

Στον 4ο όμιλο η Αγγλία πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Ισπανία στην Σεβίλλη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν και με δύο γκολ του Στέρλινγκ και ένα του Ράσφορντ προηγήθηκε με 3-0. Στην επανάληψη οι "φούρια ρόχα" μείωσαν με τους Αλκάθερ και Ράμος σε 2-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ένα αποτέλεσμα που διατηρεί και τους Κροάτες στην υπόθεση πρόκριση, αφού την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται τους Ισπανούς στο Ζάγκρεμπ ενώ ανάλογα και το τι θα γίνει στην πρωτεύουσα της Κροατίας, πολλά μπορούν να κριθούν στο Λονδίνο ανάμεσα σε Αγγλία και Κροατία.

Στην δεύτερη κατηγορία στον 1ο όμιλο η Ουκρανία με το 3 στα 3 καθάρισε την υπόθεση πρωτιά, στο 2ο η Ρωσία χρειάζεται μόνο ένα βαθμό για να καπαρώσει την πρώτη θέση, στον 3ο η Βοσνία έχει αποκτήσει προβάδισμα για την πρωτιά, στον δε 4ο είναι ακόμα ανοιχτή, με την Ουαλία να είναι πρώτη με 6 βαθμούς και η Δανία ακολουθεί στην δεύτερη με 4 και η αναμέτρηση του Κάρντιφ την επόμενη αγωνιστική ανάμεσα στους δυο τους θα ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Στην τρίτη κατηγορία στον 1ο όμιλο Ισραήλ, Σκωτία και Αλβανία είναι σε κοντινή απόσταση, στον 2ο η Φινλανδία με το 4 στα 4 χρειάζεται ένα βαθμό για να βγει πρώτη, στον 3ο Νορβηγία και Βουλγαρία ισοβαθμούν με 9 βαθμούς στην πρώτη θέση, ενώ στον 4ο Σερβία, Μαυροβούνιο και Ρουμανία παλεύουν για την πρώτη θέση.

Τέλος στην τέταρτη κατηγορία η Γεωργία με το 4 στα 4 κατέκτησε την πρώτη θέση και παράλληλα την άνοδο στην τρίτη κατηγορία, στον 2ο όμιλο Λουξεμβούργο και Λευκορωσία θα λύσουν τις διαφορές τους στο Δουκάτο, στον 3ο Κόσοβο και Αζερμπαϊτζάν εάν δεν υπάρξουν απώλειες την προτελευταία αγωνιστική θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την τελευταία αγωνιστική στην Πρίστινα, ενώ στον 4ο τα Σκόπια έχουν ένα προβάδισμα έναντι του Γιβραλτάρ και της Αρμενίας.  

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...