www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

12/9/18

To πανόραμα του Nations League


Με τον απολογισμό των 106 γκολ(2.3 γκολ μέσο όρο) στους 46 αγώνες που πραγματοποιήθηκαν τον πενθήμερο 6 με 11 Σεπτεμβρίου ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στις τέσσερις κατηγορίες του Nations League.



Ξεκινώντας απο την πρώτη κατηγορία  και τον 1ο όμιλο όπου η Γαλλία πέρασε αλώβητη απο το Μόναχο με το 0-0 με την "νάτσιοναλ μάντσαφτ" να χάνει σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη. 

Στο έτερο ματς οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές στο Παρίσι επικράτησαν με 2-1 της Ολλανδίας, με τον Μ Μπαπέ να ανοίγει το σκόρ στο 14', για τους "οράνιε" ισοφάρισε ο Μπάμπελ στο 67' για να έρθει ο Ζιρού στο 75' και να δώσει την νίκη στους "πετεινούς".

Στον 2ο όμιλο η Ισλανδία αποδείχτηκε σάκος του μποξ αφού τόσο η Ελβετία όσο και το Βέλγιο την "διέλυσαν" με το 6-0 και το 3-0 αντίστοιχα. Στον 3ο η Πορτογαλία στην Λισαβόνα επικράτησε της Ιταλίας με 1-0 με το γκολ του Αντρέ Σίλβα στο 48', μια Ιταλία η οποία στο πρώτο παιχνίδι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πολωνία στην Μπολόνια.

Τέλος στον 4ο όμιλο η Ισπανία απέκτησε σαφές προβάδισμα με τις δύο νίκες που πέτυχε αρχικά στο "Γουέμπλει" με 2-1, με τα "λιοντάρια" να προηγούνται με τον Ράσφορντ στο 11', αλλά στο 13' ο Σαούλ και στο 32' ο Ροδρίγκο Μορένο έδωσαν την νίκη στους "φούρια ρόχα".

Στο Έλτσε κόντρα στην φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κροατία μετά το εικοσάλεπτο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ασένσιο "σάρωσε" την "χρβάτσκα" με 6-0 με πέντε διαφορετικούς σκόρερ και ένα αυτογκόλ του Λόβρε Κάλινιτς στο 35'.

Στην δεύτερη κατηγορία τα πάντα είναι ανοιχτά για την πρώτη θέση και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Στον 1ο και στον 3ο Ουκρανία και Βοσνία μετράνε απο 2 νίκες, ενώ στον 2ο και 4ο Ρωσία και Τουρκία, Δανία και Ουαλία μοιράζονται την πρώτη θέση με 3 βαθμούς.

Στην τρίτη κατηγορία στον 1ο όμιλο Σκωτσέζοι και Αλβανοί έχουν 3 βαθμούς, στον 2ο και στον 3ο  Φινλανδία και Βουλγαρία έχουν κάνει το 2 στα 2, ενώ ο 4ος είναι ισως ο πιο αμφίρροπος ολόκληρου του Nations League με το Μαυροβούνιο και την Σερβία να μοιράζονται την πρώτη θέση με 4 βαθμούς, ενώ απο πολύ κοντά είναι και η Ρουμανία που έχει 2 βαθμούς.

Στην τέταρτη κατηγορία Γεωργία, Λουξεμβούργο και ΠΓΔΜ έχουν κάνει το 2 στα 2 ενώ στον τρίτο όμιλο τα πάντα είναι ανοιχτά με το Κόσοβο να προηγείται με 4 βαθμούς και τα Νησιά Φερόε να ακολουθούν με 3 βαθμούς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...