www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

6/10/17

To "θρίλερ" καλα κρατεί


To ¨θρίλερ" καλά κρατεί στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής αφού μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης οι τρεις θέσεις συν αυτή που οδηγεί στα μπαράζ παραμένουν ανοιχτές.


Και μπορεί η Ουρουγουάη να είναι με το ένα πόδι στην Ρωσία αφού τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Βολιβία, υπάρχουν όμως οι Κολομβία, Χιλή, Περού, Αργεντινή και Παραγουάη που διεκδικούν τις υπολειπόμενες θέσεις.

Στην Λα Πας σε ένα αδιάφορο παιχνίδι Βολιβία και Βραζιλία έμειναν στο "μηδέν" με την ομάδα του Μαουρίσιο Σίλες να διατηρεί το αήττητο κόντρα στην "σελεσάο" απο το 1985. Υπό την καθοδήγηση του Τίτε πάντως οι "καριόκας" παραμένουν αήττητοι στην προκριματική φάση με 9 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Στο Σαν Κριστομπάλ η Βενεζουέλα μετά την Αργεντινή την προηγούμενη αγωνιστική "φρέναρε" και την Ουρουγουάη, στερώντας την την ευκαιρία να πανηγυρίσει απο τώρα την πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας με την "λευκή" ισοπαλία να αντανακλά πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού.

Στο "Μπομπονέρα" ούτε και τώρα μπόρεσε ο Σαμπάολι να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη  σε επίσημο παιχνίδι με την Αργεντινή κόντρα στο Περού, αφού απο την μία η πολύ καλή εμφάνιση του Καγιέσε αλλά και η αστοχία των επιθετικών της την οδήγησε στο "στείρο" 0-0.

Η "αλμπισελέστε" πλέον χρειάζεται την νίκη κόντρα στο αδιάφορο Εκουαδόρ για να μην μπλέξει σε περιπέτειες, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να την συμφέρει η ισοπαλία σε συνδυασμό όμως με τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Απο την άλλη το Περού που τις τελευταίες αγωνιστικές μπήκε γερά στην μάχη της πρόκρισης, την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Κολομβία και κρατάει και αυτή την τύχη στα χέρια της. Η Κολομβία η οποία "αυτοκτόνησε" στην Μπαρανκίγια κόντρα στην Παραγουάη γνωρίζοντας την ήττα με 1-2.

Οι "καφετέρος" προηγήθηκαν στο 79' με τον Φαλκάο, όμως οι "γκουαρανί" ανέτρεψαν πλήρως την κατάσταση αρχικά ισοφαρίζοντας στο 89' με τον Καρδόσο και στις καθυστερήσεις στο 90+2' ο Σανάμπρια πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Η ομάδα του Φρανσίσκο Άρτσε την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Βενεζουέλα και με νίκη μπορεί ακόμα να φτάσει στην απευθείας πρόκριση χωρίς να εμπλακεί στην διαδικασία του αγώνα μπαράζ.          

Στο Σαντιάγκο Χιλή και Εκουαδόρ γνώριζαν ότι όποιος έχανε ουσιαστικά θα αποχαιρετούσε τις όποιες ελπίδες για διεκδίκηση ενός εισιτηρίου, Ειδικά για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι μετά το δυνατό ξεκίνημα  "ξεφούσκωσαν" με συνέπεια να αλλάξουν προπονητή τον Χόρχε Σέλικο στην θέση του Γκουστάβο Κιντέρος.

 Η ομάδα του Χουάν Αντόνιο Πίτσι άνοιξε το σκόρ στο 22' με τον Βάργκας, στο 82' ο Ιμπάρα έφερε το παιχνίδι στα ίσια, αλλά στο 85' ο Αλέξις Σάντσες έδωσε το "τρίποντο" στους γηπεδούχους, οι οποίοι την τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψουν στο Σάο Πάολο για να παίξουν κόντρα στην αδιάφορη και σίγουρα πρώτη Βραζιλία. 

Αναλυτικά η βαθμολογία(Σε 17 αγώνες):
1. Βραζιλία 38
2. Ουρουγουάη 28 
3. Χιλή 26 
4. Κολομβία 26  
5. Περού 25
6. Αργεντινή 25
7. Παραγουάη 24
8. Εκουαδόρ 20
9. Βολιβία 14*
10.Βενεζουέλα 9
*Η Βολιβία λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίκτη της έχασε στα χαρτιά τα ματς με Χιλή και Περού αντίστοιχα όπου είχε συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...