www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

7/10/17

Στα γήπεδα της Ρωσίας η Ισπανία, έχασε η Σερβία, "χαμός" στον 9ο όμιλο


Με την Ισπανία να "γίνεται η τέταρτη ομάδα απο την Ευρώπη που παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση, την Σερβία να ηττάται στην Βιέννη και τις Ουκρανία και Ισλανδία να παίρνουν προβάδισμα έναντι της Κροατίας ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα της 9ης αγωνιστικής.

Στον 3ο όμιλο η Αυστρία παρότι αδιάφορη και παρά το γεγονός ότι στο "Έρνστ Χάπελ" βρίσκονταν κοντά στους 30.000 οπαδούς των Σέρβων πέτυχε νίκη γοήτρου με 3-2, απέναντι στους "ορλόβι" οι οποίοι έχασαν την ευκαιρία να καθαρίσουν την πρόκριση χωρίς να περιμένουν την τελευταία αγωνιστική. 

Μάλιστα τα πράγματα ξεκίνησαν ιδανικά για την ομάδα του Σλάβολιουμπ Μούσλιν, όταν στο 11' ο γνωστός μας απο την θητεία του στον Ολυμπιακό Λούκα Μιλιβόγεβιτς με σουτ έξω απο την περιοχή άνοιξε το σκόρ. Όμως η ομάδα του Μαρσέλ Κόλερ όχι μόνο ισοφάρισε στο 25' με τον  Μπουργκσταλερ, αλλά στο 76' πήρε το προβάδισμα με τον Αρναούτοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 34' με τον Ιβάνοβιτς, στο 87' πέρασε ως αλλαγή ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ, ισοφάρισαν στο 83' με τον Μάτιτς σε 2-2,  αλλά στο 89' ο Σχάουμπ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα οι Σέρβοι έχουν πάλι τον πρώτο λόγο αφού με νίκη στο Βελιγράδι κόντρα στην Γεωργία θα καταλάβουν την πρώτη θέση ούτως ώστε να μην ενδιαφέρονται για το ματς που θα διεξάγεται στο Κάρντιφ.

Στην Τιφλίδα η Ουαλία έστω και χωρίς τον Μπέιλ κατάφερε να πάρει το σημαντικό "τρίποντο" κόντρα στην Γεωργία χάρις στο τέρμα του Λόρενς στο 58', ενώ στο Δουβλίνο η Ιρλανδία πήρε την νίκη κόντρα στην Μολδαβία με 2-0, με τα τέρματα του Μέρφυ στο 2' και στο 19'. 

Πλέον Ιρλανδοί και Ουαλοί τίθενται αντιμέτωποι στο Κάρντιφ με την ομάδα του Κρίς Κόουλμαν να έχει το αβαντάζ αφού έχει 17 βαθμούς έναντι 16 της ομάδας του Μάρτιν Ο'Νίλ, και να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το τι θα συμβαίνει την ίδια ώρα στο Βελιγράδι. 

Στον 7ο όμιλο στο Αλικάντε η Ισπανία εν μέσω της υπόθεσης της Καταλονίας και των αποδοκιμασιών προς τον Πικέ, νίκησε την Αλβανία η οποία είχε στο βασικό σχήμα τον Έργκους Κάτσε του ΠΑΟΚ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Ιταλίας "καπάρωσε" την πρώτη θέση και την πρόκριση. 

Στο 16' ο Ροδρίγκο έκανε το 1-0, στο 24' ο Ίσκο το 2-0 που είχε και δοκάρι στο 72', στο 27' ο Τιάγκο Αλκάνταρα διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ενώ η ομάδα του Κριστιάν Πανούτσι είχε δύο δοκάρια στο 25' με τον Γιουκάκου και στο 69' με τον Σαντίκου.

Στο "Ολίμπικο" του Τορίνο η Ιταλία "κόλλησε" στο 1-1 απέναντι στα Σκόπια, με τον Κιελίνι να ανοίγει το σκόρ στο 40', αλλά στο 77' ο Τραϊκόφσκι που αγωνίζεται στην Παλέρμο πέτυχε το τελικό 1-1, ενώ τέλος στο Βαντούζ το Ισραήλ πήρε την νίκη απέναντι στο Λιχτενστάϊν με το τέρμα του Τίμπι στο 22'.

Στον 9ο όμιλο στην Ριέκα η Κροατία "αυτοκτόνησε" κόντρα στην Φινλανδία, αφού να και προηγήθηκε με τον Μάντζουκιτς στο 57', στο 90' η Φινλανδία με τον Σοίρι έφερε το παιχνίδι στα ίσια και πλέον χρειάζεται την νίκη και μόνο την νίκη στο Κίεβο

Την νίκη του ομίλου αναμφίβολα την έκαναν οι Ισλανδοί οι οποίοι νίκησαν την Τουρκία στο Εσκισεχίρ με 3-0, χάρις στους Γκούντμουντσον στο 32', Μπιάρνιασον στο 39' και Άρνασον στο 50' και απέναντι στο Κόσοβο στο Ρέϊκιαβικ χρειάζονται την νίκη χωρίς να ους ενδιαφέρει το τι θα γίνεται στην Ουκρανία την ίδια ώρα. 

Μια Ουκρανία που στην Σκόδρα δυσκολεύτηκε κόντρα στο Κόσοβο με τον Ουικάνι να "κατεβάζει ρολά" αλλά να "νικιέται" απο έναν συμπαίκτη του τον Πακαράντα στο 60' με αυτογκόλ και να έρθει στο 87' ο Γιαρμολένκο να διαμορφώσει το τελικό 2-0. Έτσι το συγκρότημα του Αντρέι Σεφτσένκο κρατάει την τύχη στα χέρια του αφού υποδέχεται την Κροατία και θέλει την νίκη και μόνο την νίκη. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...