www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

6/9/17

Μεγάλοι κερδισμένοι Περού και Ουρουγουάη, Αργεντινή και Χιλή "ψάχνονται"



Απο την μία Αργεντινή και Χιλή συνεχίζουν να κάνουν την ζωή τους δύσκολη, απο την άλλη η Ουρουγουάη που πέτυχε σημαντική νίκη και το Περού που κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ ξεχώρισαν απο την 16η αγωνιστική της προκριματικής φάσης στην Λατινική Αμερική.



Στην Μπαρανκίγια η Βραζιλία επί εποχής Τίτε παραμένει αήττητη αφού και απέναντι στην Κολομβία δεν ηττήθηκε μένοντας στο 1-1. Η "σελεσάο" προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου στο 45+2' με τον Γουίλιαν, για να έρθει στο 56' και να ισοφαρίσει για τους "καφετέρος" ο Ραδαμέλ Φαλκάο.

Στην Ασουνσιόν η Ουρουγουάη πέτυχε ένα πολύ σημαντικό "διπλό" κόντρα στην Παραγουάη με 1-2 και πλέον είναι μόνη της δεύτερη πίσω απο την Βραζιλία. Βαλβέρδε στο 76' και με αυτογκόλ του Γκόμεζ στο 80' σκόραραν για την ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες, ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει στο 88' ο Ρομέρο.

Στο Κίτο το Περού. συνεχίζει την αντεπίθεση των τελευταίων αγωνιστικών αφού τις τελευταίες έξι αγωνιστικές μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία και μοναδική ήττα απο την Βραζιλία, με τελευταίο θύμα το Εκουαδόρ με 1-2.

Για την "μπλανκιρόχα" σκόραραν οι Φλόρες στο 73' και Ουρτάδο στο 76', αλλά δύο λεπτά αργότερα στο 78' έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κρίστιαν Ράμος με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφού υπέπεσε σε πέναλντι πάνω στον Βαλένσια. Ο ίδιος ο "παθών" ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 1-2, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στην συνέχεια.

Στο "Μονουμεντάλ"  η Αργεντινή συνεχίζει να "ταλαιπωρεί" τον εαυτό της παραχωρώντας μία ακόμα ισοπαλία αυτή την φορά στην Βενεζουέλα η οποία προηγήθηκε στο 50' με τον Μουρίγιο και στο 54' ισοφάρισε με αυτογκόλ ο Φέλτσερ σε 1-1.

Στην Λα Πάς η αδιάφορη Βολιβία μπορεί να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο απέναντι στην Χίλη, όμως η κατάθεση ένστασης για αντικανονική συμμετοχής του Νέλσον Καμπρέρα σε δύο ματς(το ένα απο αυτά στο αντίστοιχο ματς του Σαντιάγκο) με συνέπεια να της αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί, έδωσε άλλο νόημα στον συγκεκριμένο αγώνα

Καθ όλη την διάρκεια του αγώνα υπήρχε ένταση και συνεχείς αψιμαχίες μεταξύ των παικτών. Στο 59' ο Χουάν Άρσε ευστόχησε στο πέναλντι για χέρι που έκανε ο Μαρσέλο Ντίαζ, στο 90' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσουματσέρο, με την "βέρντε" να κρατάει την νίκη γοήτρου

Αναλυτικά η βαθμολογία(Σε 16 αγώνες):
1. Βραζιλία 37
2. Ουρουγουάη 27 
3. Κολομβία 26
4. Περού 24 
5. Αργεντινή 24
6. Χιλή 23
7. Παραγουάη 21
8. Εκουαδόρ 20
9. Βολιβία 13*
10.Βενεζουέλα 8
*Η Βολιβία λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίκτη της έχασε στα χαρτιά τα ματς με Χιλή και Περού αντίστοιχα όπου είχε συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...