www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

6/9/17

Στην τρίτη θέση ο Παναμάς, ισόπαλοι Ονδούρες και ΗΠΑ


Η μάχη φουντώνει για την προνομιούχο τρίτη θέση αφού μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής για την ζώνη της Βορείου, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής ο Παναμάς ανέβηκε τρίτος μετά και την ισοπαλία ανάμεσα στις Ονδούρες και τις ΗΠΑ.


Στο Σαν Χοσέ οι δύο πρωτοπόροι Κόστα Ρίκα και Μεξικό αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 και πλέον η "σέλε" χρειάζονται τυπικά ένα βαθμό για να εξασφαλίσει μαζί με το Μεξικό την απευθείας πρόκριση. Το σκόρ άνοιξε στο 42' ο Γκαμπόα με αυτογκόλ για την "τρί" για να ισοφαρίσει ο συνήθης ύποπτος Ουρένια για την ομάδα του Όσκαρ Ραμίρες .

Στο Σαν Πέδρο Σούλα οι Ονδούρες προηγήθηκαν στο 27' με τον Κιότο, με την ομάδα του Μπρούς Αρίνα να σώζει τελικά την παρτίδα στο 85' με τον Γούντ. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φιγκερόα για τους γηπεδούχους.

Την ισοπαλία αυτή εκμεταλεύτηκε ο Παναμάς ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Τρίνινταντ επικρατώντας με 3-0 με τα τέρματα των Τόρες στο 39', Μίτσελ με αυτογκόλ στο 58' και Αρόγιοσ στο 85' ανέβηκε στην προνομιούχο τρίτη θέση. 

Το παιχνίδι της 6ης Οκτωβρίου στο Ορλάντο ανάμεσα στις ΗΠΑ και τον Παναμά είναι το πλέον κομβικό παιχνίδι για την τρίτη θέση την ίδια ώρα που οι Ονδούρες θα αγωνίζονται στην Κόστα Ρίκα που θέλει ένα βαθμό για να "κλειδώσει" την πρόκριση.


Αναλυτικά η βαθμολογία: 

1. Μεξικό 18
2. Κόστα Ρίκα 15
3. Παναμάς 10
4. ΗΠΑ 9
5. Ονδούρες 9
6. Τρίνινταντ και Τομπάγκο 3
*Οι τρεις πρώτοι παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ο τέταρτος θα δώσει αγώνες μπαράζ με την αντίστοιχη που θα προκύψει απο την Ασία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...