www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

4/9/17

Το Βέλγιο στην Ρωσία, "γκέλα" για Γαλλία, Ελβετοί και Πορτογάλοι συνεχίζουν νικηφόρα


Το Βέλγιο έγινε η πρώτη ομάδα απο την ευρωπαϊκή ζώνη και πέμπτη συνολικά μετά τις Βραζιλία, Ιράν, Ιαπωνία και Μεξικό που εξασφάλισε το εισιτήριο για την Ρωσία, η Γαλλία "γκέλαρε" και έδωσε ελπίδες στους υπόλοιπους, ενώ Ελβετία και Πορτογαλία συνέχισαν με νίκες.


Στον 1ο όμιλο στην Τουλούζ η Γαλλία βρήκε μπροστά της τον Λουξεμβούργιο τερματοφύλακα Τζόναθαν Ζουμπέρ, "κόλλησε" στο 0-0 "ακυρώνοντας" ουσιαστικά την μεγάλη νίκη που έκανε με την Ολλανδία μεσοβδόμαδα. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν και αυτοί την πολύ μεγάλη ευκαιρία ώστε να πετύχουν με το δοκάρι του Ροντρίγκεζ 

Στο Μπορίσοφ η Σουηδία που είχε και πάλι στο βασικό σχήμα τον Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ άφησε πίσω της την ήττα στην Σόφια και με εμφατική εμφάνιση επικράτησε της Λευκορωσίας με 
0-4 και μετά το αποτέλεσμα της Γαλλίας μείωσε την διαφορά στον ένα βαθμό απο τους "τρικολόρ". 

Το σκόρ άνοιξε στο 18' ο Φόρσμπεργκ, στο 24' ο Νιμαν έκανε το 0-2, στο 37' ο Μπέργκ τo 0-3, ενώ στο 83' ο Τσέρνικ ανέτρεψε τον Φόρσμπεργκ, ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλντι και ο Γκράνκβιστ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Στο Άμστερνταμ η Ολλανδία σε μια απο τις τελευταίες της ευκαιρίες για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης κόντρα στην Βουλγαρία δεν επιζητούσε τίποτα άλλο πάρα μόνο την νίκη. Οι "οράνιε" έκαναν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα αφού  προηγήθηκαν  μόλις στο 7' με τον Πρόπερ, ενώ στο 67' ο Ρόμπεν έκανε το 2-0

Η ομάδα του Πέταρ Χούμπτσεφ απάντησε άμεσα μειώνοντας στο 69' σε 2-1 με τον Κονσταντίνοφ, αλλά και πάλι ο Πρόπερ σκόραρε στο 80' επαναφέροντας την διαφορά των δύο τερμάτων στο τελικό 3-1. 

Στον 2ο όμιλο όλα δείχνουν ότι η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής στις 10 Οκτωβρίου στην Λισαβόνα θα κρίνει και την πρωτιά στον όμιλο αφού Ελβετία και Πορτογαλία συνέχισαν νικηφόρα και την 8η αγωνιστική. 

Στην Ρίγα η Ελβετία  προηγήθηκε με τον Σεφέροβιτς στο 9', το 2-0 με τον Ντζεμαιλί στο 55', στο 57' με πέναλντι του Ροντρίγκεζ, πέναλντι που κέρδισε ο Μεχμέντι απο τον Σολόβιοφς κάνοντας το 8 στα 8, ενώ στην Βουδαπέστη η Πορτογαλία πήρε την νίκη στο 48' με τον Αντρέ Σίλβα, με τους Ούγγρους να παίζουν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τάμας Πρίσκιν στο 30' με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τέλος στο Τόρσαβν στο ματς των "αδιάφορων οι Νήσοι Φερόε πήραν την νίκη απέναντι στην Ανδόρα με 1-0, με το τέρμα του Σόρενσεν στο 32'.

Στο ντέρμπι του 8ου ομίλου το  Βέλγιο πήρε την νίκη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απέναντι στην Ελλάδα, με τον Βερτόνχεν να ανοίγει το σκόρ στο 70', ο Ζέκα ισοφάρισε στο 73' για να έρθει ο Λουκάκου στο 75' με κεφαλιά να κάνει το τελικό 1-2, στέλνοντας τους "κόκκινους διαβόλους" στα γήπεδα της Ρωσίας. 

Στο Αλγκάρβε η Βοσνία με βασικό τον Όγκνεν Βράνιες της ΑΕΚ, δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Γιβραλτάρ να πάρει το"τρίποντο" με 4-0 με τα γκόλ του Τζέκο στο 35' και στο 85', Κόντρο στο 65' και Λούλιτς στο 83'. Έτσι με αυτή την νίκη και παράλληλα την ήττα της Ελλάδας ανέβηκε στην δέυτερη θέση και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται το Βέλγιο. 

Στο Ταλίν η η Κύπρος μετά την νίκη-ανατροπή με την Βοσνία ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπει γερά στο κόλπο της διεκδίκησης της δεύτερης θέσης, όμως  γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις στο 90+2' απο τον Κάιτ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...