www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

3/9/17

Νικήτρια στο ντέρμπι η Ισπανία, μόνη πρώτη η Σερβία και η Κροατία


Με την Ισπανία να επικρατεί της Ιταλίας στην Μαδρίτη, την Σερβία να μένει μόνη πρώτη στον 4ο όμιλο και τις Κροατία και Ουκρανία να παραμένουν στις πρώτες θέσεις του 9ου, ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.



Το μεγάλο ζευγάρι όχι μόνο της αγωνιστικής αλλά και αυτής της προκριματικής φάσης δεν είναι άλλο απο αυτό της Ισπανίας με την Ιταλία. Στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" οι "φούριας ρόχας" με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ίσκο που πέτυχε δύο τέρματα στο 13' και στο 40' και ένα του Μοράτα στο 77'  πήραν την νίκη με 3-0 αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς απο την αντίπαλο τους έχοντας παράλληλα και +10 όσον αφορά την διαφορά τερμάτων.

Παράλληλα διατήρησαν αήττητο 60 αγώνων όσον αφορά τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο, εν αντιθέσει με την "σκουάντρα ατζούρα" που το σερί 56 αγώνων χωρίς ήττα απο το 2006 έλαβε τέλος  

Στην Χάϊφα το Ισραήλ κόντρα στην ΠΓΔΜ γνώρισε την ήττα με 1-0, με το τέρμα του Πάντεφ στο 73', ενώ στο Ελμπασάν νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Κριστιάν Πανούτσι με 2-0 ήταν το ντεμπούτο του Κριστιάν Πανούτσι στον πάγκο της Αλβανίας απέναντι στο Λίχτενσταιν με τα γκολ των  Ρόσι στο 54' και Αγκόλι στο 78'.

Στον 4ο όμιλο η Σερβία με την οποία αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ, στο "Παρτίζαν Στάντιουμ" με την νίκη της επί της Μολδαβίας με 3-0, με τα τέρματα των Γκατσίνοβιτς στο 20', Κολάροφ στο 30', και Μίτροβιτς στο 81', έμεινε μόνη της στην πρώτη θέση.

Την ίδια ώρα στην Τιφλίδα η Ιρλανδία "κόλλησε" στο 1-1, παρότι η ομάδα του Μάρτιν Ο' Νίλ προηγήθηκε στο 4' με τον Ντάφι, όμως στο 34' οι Γεωργιανοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τον Καζαισβίλι που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, μένοντας δύο βαθμούς πίσω απο την ομάδα του Σλάβολιουμπ Μούσλιν.

Μάλιστα την ερχόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες Σερβία και Ιρλανδία τίθενται αντιμέτωπες στο Δουβλίνο, σε μια αναμέτρηση που κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα κρίνει και το ποιος θα πάρει την απευθείας πρόκριση για τα γήπεδα της Ρωσίας

Στο Κάρντιφ Ουαλία και Αυστρία παίζανε ένα απο τα τελευταία τους χαρτιά με την ομάδα του Κρίς Κόουλμαν να είναι αυτή που χαμογέλασε στο τέλος με νίκη 1-0, χάρις στο τέρμα του 17χρονου Μπέντζαμιν Γούντμπερν στο 74' που είχε μπει ως αλλαγή στο 69', στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της χώρας του 

Στον 9ο όμιλο στο Ζάγκρεμπ το παιχνίδι της Κροατίας με το Κόσοβο, παίχτηκε σε δύο μέρη αφού στο 21ο λεπτό ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι λόγω έντονης βροχόπτωσης και αποφασίστηκε τα υπολειπόμενα λεπτά να συνεχιστούν το μεσημέρι της Κυριακής.

Η "χρβάτσκα" δυσκολεύτηκε απέναντι στους σκληροτράχηλους Κοσοβάρους και χρειάστηκε την κεφαλιά του Βίντα στο 74' ύστερα απο φάουλ του Μόντριτς για να τους υπερκεράσει και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση μπροστά απο την Ουκρανία και την Ισλανδία.

Στο Χάρκοβο η Ουκρανία πήρε την νίκη απέναντι στην Τουρκία που είχε νέο προπονητή τον Μιρτσέα Λουτσέσκου στην θέση του Φατίχ Τερίμ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντρέι Γιαρμολένκο που πέτυχε και τα δύο τέρματα στο 18' και στο 42' αντίστοιχα.

Στο Τάμπερε η Φινλανδία με τον Ρόμπιν Λούντ του Παναθηναϊκού βασικό έκανε "σεφτέ" στις νίκες κόντρα στην Ισλανδία, με το τέρμα να πετυχαίνει πολύ νωρίς μόλις στο 8' με τον Ρίνγκ, με τους "ψαράδες" να χάνουν έδαφος σε σχέση με την πρώτη θέση. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...