www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

2/9/17

ΗΠΑ, Ονδούρες και Παναμάς παλεύουν για την τρίτη θέση


Μεξικό και Κόστα Ρίκα παραμένουν στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Ρωσία και ετοιμάζονται για το ντέρμπι μεταξύ τους, ενώ η μάχη για την τρίτη θέση καλά κρατεί με τις ΗΠΑ, Ονδούρες και Παναμά να διεκδικούν το εισιτήριο για την απευθείας πρόκριση.



Στο Μέξικο Σίτι οι "τρικολόρ" διατήρησαν το αήττητο τους επικρατώντας και του Παναμά με 1-0 χάρις στο τέρμα του Λοσάνο στο 53' και ετοιμάζονται πλέον για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο Σαν Χοσέ, με στόχο να "κλειδώσουν" την υπόθεση πρόκριση.

Στο Χάρισον η Κόστα Ρίκα πέτυχε σημαντική νίκη επί των Ηνωμένων Πολιτειών με 2-0, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκος Ουρένια. Ο επιθετικός των Σαν Χοσέ Έρθκουεικς σκόραρε και τα δυο τέρματα της ομάδας του στο 30' και στο 82', με την ομάδα του Όσκαρ Ραμίρες να υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική το Μεξικό για την πρωτιά.

Οι οποίες επικράτησαν εκτός έδρας στην Κούβα του Τρίνινταντ και Τομπάγκο με 2-1, έπιασαν τους Αμερικάνους στην τρίτη θέση, τους οποίους μάλιστα υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας στο Σαν Πέδρο Σούλα.  Λόπεζ στο 7' και Έλις στο 16' άνοιξαν το σκόρ για τους "κατράτσος", ενώ για το Τρίνινταντ μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι ο Τζόουνς στο 67'.

Αναλυτικά η βαθμολογία: 

1. Μεξικό 17
2. Κόστα Ρίκα 14
3. ΗΠΑ 8
4. Ονδούρες 8
5. Παναμάς 7
6. Τρίνινταντ και Τομπάγκο 3
*Οι τρεις πρώτοι παίρνουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ ο τέταρτος θα δώσει αγώνες μπαράζ με την αντίστοιχη που θα προκύψει απο την Ασία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...