www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

2/9/17

Γερμανία και Αγγλία συνεχίζουν αήττητες, νέα δεδομένα στον 5ο όμιλο


Γερμανία και Αγγλία συνέχισαν απτόητες και σε αυτή την έβδομη αγωνιστική για τον 3ο και τον 6ο όμιλο αντίστοιχα, ενώ στον 5ο η ήττα της Πολωνίας απο την Δανία έφερε την ομάδα του Ούγκε Χαράιντε αλλά και το Μαυροβούνιο σε απόσταση τριών βαθμών.


Στην Πράγα η Γερμανία μπήκε απο πολύ νωρίς μπροστά στο σκόρ στο 4' με τον Βέρνερ, αλλά στο 78' ο Ντάριντα ισοφάρισε σε 1-1 για τους Τσέχους, όμως στο 88' ο Χούμελς έκανε το τελικό 1-2, φέρνοντας τα "πάντσερ" όλο και πιο κοντά στο να "σφραγίσουν" την πρόκριση όντας αήττητη με το 7 στα 7.

Στο Σαν Μαρίνο η Βόρειος Ιρλανδία δυσκολεύτηκε κόντρα στην τοπική ομάδα για περίπου 70 λεπτά αλλά στην συνέχεια ο Μαγκένις "ξεκλείδωσε" την αντίπαλη άμυνα. Ο επιθετικός της Τσάρλτον "χτύπησε" στο 71' και στο 75', για να έρθει στο 78' ο Ντέιβις με εύστοχη εκτέλεση να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Τέλος στο Όσλο η Νορβηγία κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν ήθελε την νίκη για το γόητρο, κάτι που το κατάφερε με 2-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Κίνγκ στο 32' που κέρδισε ο ίδιος απο τον Χουσεϊνοφ και στο 60' με αυτογκόλ του Σαντίγκοφ.

Στον 5ο όμιλο η Δανία "σκόρπισε" την πρωτοπόρο Πολωνία στην Κοπεγχάγη με 4-0, χάρις στα τέρματα του Ντιλέινι στο 16' με τον Ντιλέινι, Κορνέλιους στο 42' ο Κορνέλιους, Γιόργκενσεν στο 59' και Έρικσεν στο 80'.

Στην Αστάνα το Μαυροβούνιο επικράτησε του Καζακστάν με 3-0 χάρις στα τέρματα των Βέσοβιτς στο 31', Μπεκιράι στο 53' και Σίμιτς στο 63', ενώ στο Βουκουρέστι η Ρουμανία έπαιζε ένα απο τα τελευταία της χαρτιά για να παραμείνει κοντά στην κορυφή απέναντι στην Αρμενία.

Στο 54' ο Βοσκανιάν είδε την κόκκινη κάρτα κάνοντας χέρι στην περιοχή αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες , ο Στάνκου ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μελικσετιάν για να την "λυτρώσει" στο 90+1' ο Μαξίμ.

Στον 6ο όμιλο στην Βαλέτα η Αγγλία χωρίς τον Γουέιν Ρούνει που αποφάσισε να αποχωρήσει απο την εθνική, δεν είχε προβλήματα απέναντι στην Μάλτα επικρατώντας με 4-0, με τον Κέιν να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 53' και στο 90+2',  και απο ένα οι Μπέρτραν στο 86' και Γουέλμπεκ στο 90+1'.

Στο Βίλνιους η Σκωτία ήξερε ότι μόνο με νίκη θα μπορούσε να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης κάτι που το κατάφερε νικώντας με 3-0, με τα τέρματα των Άρμστρονγκ στο 25', Ρόμπερτσον στο 30' και Μακ Άρθουρ στο 73.'

Στην Τρνάβα η Σλοβακία με βασικό τον Ρόμπερτ Μακ του ΠΑΟΚ, έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Όμπλακ να κατεβάζει "ρόλα". Όμως ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν μπόρεσε να αντιδράσει στο 81' όταν απο σέντρα του Μακ, ο Χάμσικ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο  Νέμετς με πλασέ έκανε το 1-0.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...