www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

1/9/17

Στο "μηδέν" Αργεντινή και Ουρουγουάη


H διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τις ομάδες της Λατινικής Αμερικής δεν μας έκανε "σοφότερους" το αντίθετο μάλιστα αφού πλην της Βραζιλίας ούτε λίγο ούτε πολύ εφτά ομάδες διατηρούν ελπίδες είτε για απευθείας πρόκριση είτε μέσω των μπαράζ.


Στο Μοντεβίδεο Ουρουγουάη και Αργεντινή περισσότερο έπαιξαν για την ισοπαλία, σε ένα "φτωχό" παιχνίδι απο πλευράς φάσεων και φυσιολογικά το παιχνίδι έμεινε στο 0-0. Για τους φιλοξενούμενους έκανε ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι ο Χόρχε Σαμπάολι στην θέση του Εντγκάρντο Μπαούσα.

Στο Πόρτο Αλέγκρε η πρωτοπόρος και άνετη όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση Βραζιλία νίκησε και το Εκουαδόρ με 2-0 χάρις στα τέρματα των Παουλίνιο στο 69' και Κοουτίνιο στο 76' ανεβάζοντας το σερί στις εννιά συνεχόμενες νίκες κατά την προκριματική φάση.

Η δεύτερη Κολομβία ταξίδεψε στο Σαν Κριστομπάλ για να αγωνιστεί κόντρα στην Βενεζουέλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 0-0, τους γηπεδούχους πάντως να έχουν δοκάρι στο 34', ενώ στο Σαντιάγκο η Χιλή γνώρισε απρόσμενη ήττα απο την Παραγουάη, μπαίνοντας σε περιπέτειες εν αντιθέσει με την "αλμπιρόχα" που μπαίνει γερά στο κόλπο ακόμα και της απευθείας πρόκρισης. 

Το σκόρ άνοιξε στο 25' απο αυτογκόλ του Βιδάλ με κεφαλιά, στο 55' ο Κάσερες έκανε το 0-2 και στο  90+3' o Ορτίς διαμόρφωσε το τελικό 0-3. Τέλος στην  Λίμα το Περού νίκησε την Βολιβία με 2-1 και μπήκε και αυτό στο "κόλπο" της πρόκρισης.

Η ομάδα του Ρικάρντο Γκαρέκα πήρε την νίκη  με τα τέρματα των Φλόρες στο 55' και Κουέβας στο 59', με την "βέρντε" που είχε νέο προπονητή τον Μαουρίτσιο Σορία στην θέση του Γκιγιέρμο Όγιος να μειώνει στο 72' με τον Άλβαρες.. 

Αναλυτικά η βαθμολογία(Σε 15 αγώνες):
1. Βραζιλία 36
2. Κολομβία 25
3. Ουρουγουάη 24
4. Χιλή 23
5.Αργεντινή 23
6. Περού 21 
7. Παραγουάη 21
8. Εκουαδόρ 20
9. Βολιβία 10*
10.Βενεζουέλα 7
*Η Βολιβία λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίκτη της έχασε στα χαρτιά τα ματς με Χιλή και Περού αντίστοιχα όπου είχε συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...