www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

31/8/17

Στα γήπεδα της Ρωσίας η Ιαπωνία


Μπορεί τα δύο απο τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν απευθείας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου απο την ζώνης της Ασίας να έχουν βρει τον κάτοχό τους αφού μετά το Ιράν και η Ιαπωνία εξασφάλισε θέση στα γήπεδα της Ρωσίας, όμως για τα άλλα δύο εισιτήρια ερίζουν πέντε ομάδες.
  
Στο ντέρμπι όχι μόνο του 2ου ομίλου αλλά και της αγωνιστικής γενικότερα οι "σαμουράι" υποδέχτηκαν στην Σαϊτάμα την Αυστραλία και με τα γκολ των Ασάνο στο 41' και Ιντεγκούτσι στο 82' επικράτησαν με 2-0, εξασφαλίζοντας μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης την πρωτιά και την απευθείας πρόκριση.

Στον 1ο όμιλο στην Σεούλ η Νότιος Κορέα με νέο προπονητή τον τεχνικό της U20 Σιν Ταε Γιόνγκ στην θέση του Ούλι Στίλικε υποδέχτηκε το Ιράν που είχε στην αρχική σύνθεση τον Εχσάν Χατζισαφί του Πανιωνίου, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού.

Οι γηπεδούχοι που καίγονταν για την νίκη βρέθηκαν να παίζουν και με παίκτη παραπάνω απο το 52' λόγω αποβολής του Σαίντ Εζατολαχί, δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Μπειρανβάντ και πλέον θα τα παίξουν όλα για όλα στην Τασκένδη κόντρα στο Ουζμπεκιστάν 

Το Ουζμπεκιστάν που στην Γουχάν το Ουζμπεκιστάν κόντρα στην Κίνα γνώρισε την ήττα με 1-0 χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Λιν Γκάο στο 84' και χρειάζεται την νίκη και μόνο την νίκη για να πάρει την απευθείας πρόκριση.

Μια πρόκριση που διεκδικεί και η πολύπαθη Συρία η οποία στην ουδέτερη Μελάκα της Μαλαισίας υπερκέρασε το εμπόδιο του Κατάρ που είχε νέο προπονητή τον Ισπανό Φέλιξ Σάντσες με 3-1, με τον Κχαρμπίν να πετυχαίνει δύο τέρματα στο 7' και στο 54', και του Άλ Μαβάς στο 90+5' ενώ για τους Καταριανούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ασαντάλα στο 35'.

Πλέον η ομάδα του Αιμάν Χακίμ πάει να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στο Ιράν την τελευταία αγωνιστική όπου θέλει την νίκη και ταυτόχρονα θα περιμένει να δει τι θα γίνει στην Τασκένδη όπου αγωνίζονται οι άλλοι δύο αναταγωνιστές.

Στον 2ο όμιλο στην Άλ Αϊν η Σαουδική Αραβία γνώρισε απρόσμενη ήττα απο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, χάνοντας την ευκαιρία να "καθαρίσει" την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας. Άν και βρέθηκε μπροστά στο σκόρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Άλ Αμπίντ στο 20', είδε την ομάδα του Εντγκάρντο Μπαούσα να ανατρέπει την κατάσταση και με τα τέρματα των Μαμπκχούτ στο 21' και Κχαλίλ στο 60' να παίρνει το "τρίποντο" με 2-1.

Η ομάδα του Μπέρντ Φαν Μάαρβικ υποδέχεται την "αδιάφορη" Ιαπωνία και θέλει μόνο την νίκη, αφού η Αυστραλία δεν αναμένεται να έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Ταϋλάνδη στην Μελβούρνη, έχοντας παράλληλα και το προβάδισμα στην διαφορά των γκόλ +6 έναντι +4 των "καγκουρό".

Στο "αδιάφορο" ματς του 2ου ομίλου στην Μπανγκόγκ  το Ιράκ επικράτησε της Ταϋλάνδη με 2-1 χάρις στα τέρματα των Μεράμ στο 34' και Αμπντούλ-Αμίρ στο 84' , ενώ στο 63' οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Κχαλάφ.

Αναλυτικά οι βαθμολογίες:

1ος όμιλος
1. Ιράν 21
2. Νότιος Κορέα 14
3. Συρία 12 
4. Ουζμπεκιστάν 12
5. Κίνα 9
6. Kατάρ 7

2ος όμιλος
1. Ιαπωνία 20
2. Σαουδική Αραβία 16
3. Αυστραλία 16
4. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 13
5. Ιράκ 8
6. Ταϊλάνδη 2
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...