www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

14/6/17

Ισόπαλο το ντέρμπι Μεξικό-Ηνωμένες Πολιτείες


Μπαίνοντας στην τελική ευθεία και στον όμιλο της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής με το Μεξικό να διατηρεί ένα προβάδισμα απο τους διώκτες του και παράλληλα τον πρώτο λόγο για την απευθείας πρόκριση στα γήπεδα της Ρωσίας.



Αναμφίβολα το παιχνίδι που ξεχώρισε αυτή την αγωνιστική δεν ήταν άλλο απο αυτό ανάμεσα στο Μεξικό και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Στο Μέξικο Σίτυ οι "γιάνκις" ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους προηγούμενοι στο 6' με τον Μπράντλει να κλέβει την μπάλα στο κέντρο και στην συνέχεια να "κρεμάει" τον Οτσόα.

Παρ'όλα αυτά η ομάδα του Χουάν Κάρλος Οσόριο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με τον Κάρλος Βέλα στο 23', ενώ ο Μπράντλει παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά στο 73' το σουτ του χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και έφυγε έξω.

Στο Σαν Χοσέ η Κόστα Ρίκα επικράτησε του Τρινιντάντ με 2-1 χάρις στα γκολ του Φρανσίσκο Κάλβο στο 1' και Μπράιαν Ρουίς στο 44', ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά Κέβιν Μολινό στο 35'.

Τέλος στην πόλη του Παναμά ο Παναμάς αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στις Ονδούρες με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο κυνήγι των ΗΠΑ και της τρίτης θέσης που οδηγει απευθείας στην Ρωσία. Για τους γηπεδούχους σκόραραν ο Μπλάς Πέρεζ στο 41' και ο Ρομάν Τόρες στο 90', ενώ για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν ισάριθμες φορές οι Ρόμελ Κιότο στο 5' και Άλμπερτ Έλις στο 66'.


Αναλυτικά η βαθμολογία: 

1. Μεξικό 14
2. Κόστα Ρίκα 11
3. ΗΠΑ 8
4. Παναμάς 7
5. Ονδούρες 5
6. Τρίνινταντ και Τομπάγκο 3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...