www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

11/6/17

Χέρι-χέρι Ιταλοί και Ισπανοί, Ισλανδοί και Κροάτες, Σέρβοι και Ιρλανδοί


Ιταλία και Ισπανία συνεχίζουν να πηγαίνουν χέρι-χέρι στον 7ο όμιλο, στον 9ο όμιλο η Ισλανδία έπιασε στην κορυφή την  Κροατία, αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν στα παιχνίδια του 4ου ομίλου σε Βελιγράδι και Δουβλίνο αντίστοιχα.


Στον 4ο όμιλο στο "Μαρακανά" στο ένα απο τα δύο ντέρμπι του ομίλου η Σερβία υποδέχτηκε την Ουαλία που δεν είχε στην σύνθεσή της το μεγάλο αστέρι της Γκάρεθ Μπέιλ. Οι Βρετανοί ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκόρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Ράμσει, πέναλντι που κέρδισε ο Βόουκς απο τον Μιλιβόγεβιτς γνωστό μας απο την θητεία του στον Ολυμπιακό.

Στο 74' ο Μίτροβιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσια ύστερα απο ασίστ του Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ που είχε περάσει ως αλλαγή στο 67', διαμορφώνοντας το τελικό σκόρ σε 1-1, διατηρώντας τους στην κορυφή του ομίλου.

Μαζί με τους Σέρβους στην κορυφή έμειναν και οι Ιρλανδοί που στο έτερο ντέρμπι στο "Αβίβα Στάντιουμ" έμειναν στο 1-1. Παρά το γεγονός ότι η Αυστρία είχε αρκετές απουσίες κατάφερε να προηγηθεί στο 31' όταν απο κόρνερ του Αλάμπα και αφού πέρασε απο αρκετά πόδια, η μπάλα κατέληξε στον Χιντερέγκερ ο οποίος απο το ύψος του πέναλντι με σουτ νίκησε τον Ράντολφ.

Στο 85' η ομάδα του Μάρτιν Ο'Νίλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με δράστη τον Γουόλτερς, ενώ αντίθετα η ομάδα του Μαρσέλ Κόλερ βλέπει να απομακρύνεται το "τραίνο" της πρόκρισης έστω και μέσω των μπαράζ.

Στο Κισινάου η Μολδαβία με βασικό τον Στάνισλαβ Ναμάσκο του Λεβαδειακού προηγήθηκε στο 15' με τον Γκινσάρι. στο 36' ο Ντέντοβ έκανε το 2-0, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Γεωργία αντεπιτέθηκε, αρχικά μειώνοντας στο 65' με τον Μερεμπασβίλι, για να έρθει στο 70' ο Καζαισβίλι και να ισοφαρίσει σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκόρ.

Στον 7ο όμιλο Ιταλία και Ισπανία συνέχισαν με νίκες κόντρα σε Λιχτενσταίν και ΠΓΔΜ και όπως φαίνεται τα πάντα θα κριθούν στην μεταξύ τους αναμετρηση τον Σεπτέμβριο στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Μαδρίτης

Στο Ούντινε η Ιταλία δεν είχε κανένα πρόβλημα και πήρε άνετη νικη με 5-0, χαρις σε αυτά του Ινσίνιε στο 35', Μπελότι στο 52', Έντερ στο 74' , Μπερναρντέσκι στο 83' και Γκαμπιαντίνι στο 90+1' ενώ στα Σκόπια η Ισπανία κατέβαλλε την αντίσταση της ΠΓΔΜ με 2-1, με τα γκολ των Σίλβα στο 15', Ντιέγκο Κόστα στο 27' ενώ για το συγκρότημα του Ιγκόρ Αγκελόφσκι είχε μειώσει στο 66' με τον Ριστόφσκι

Στην Χάιφα η Αλβανία πήρε "εκδίκηση" για την ήττα του Νοεμβρίου στο Ελμπασάν, κόντρα στο Ισραήλ με το ίδιο σκόρ μάλιστα 3-0, χάρις στα δύο γκολ του Σαντίκου στο 22' και στο 44' και σε αυτό του Μεμουσάι στο 71'.

Στον 9ο όμιλο στο Ρέικιαβικ οι δύο πρωτοπόροι Κροατία και Ισλανδία τέθηκαν αντιμέτωπες με τους νησιώτες να παίρνουν την νίκη στο 90' χάρις στο γκολ του Μάγκνουσον και έπιασαν τους "χρβάτσκι" στην κορυφή του ομίλου. 

Στο Τάμπερε η Ουκρανία ήθελε την νίκη και μόνο την νίκη για να συνεχίζει να βρίσκεται στο "κόλπο" της πρόκρισης, Η ομαδα του Αντρέι Σεφτσένκο πήρε κεφάλι στο σκόρ με τον Κονοπλιάνκα στο 51', όμως η Φινλανδία που είχε βασικό τον Ρόμπιν Λούντ του Παναθηναϊκού ισοφάρισε στο 72' με τον Ποχγιάνπαλο. Τελικά την λύση την έδωσε στο 75' ο Μπέσεντιν που είχε μπει ως αλλαγή δέκα λεπτά νωρίτερα στην θέση του Σελέζνιοφ πέτυχε το "χρυσό γκόλ" κάνοντας το τελικό 2-1.  

Στην Σκόδρα η Τουρκία στον απόηχο της υπόθεσης Αρντά Τουράν επικράτησε άνετα του Κοσόβου με 4-1 . Βολκάν Σεν στο 7', Τσενγκίζ Σεν στο 31', Μπουράκ Γιλμάζ στο 61', Οζάν Τουφάν στο 82' σκόραραν για τους γείτονες, ενώ για τους Κοσοβάρους που έπαιξαν με παίκτη λιγότερο απο το 84' λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Μπερίσα, είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 22' ο Ραχμανί. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...