www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

11/6/17

Γερμανία και Πολωνία συνέχισαν με νίκες, ισόπαλο το βρετανικό ντέρμπι


Γερμανία και Πολωνία συνέχισαν με νίκες την προσπάθεια τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας Σκωτία και Αγγλία αναδείχθησαν ισόπαλες με 2-2,με τα τρία απο τα τέσσερα γκολ να επιτυγχάνονται στο τελευταίο δεκάλεπτο.



Στον 3ο όμιλο στην Νυρεμβέργη ο Γιόακιμ Λεβ είχε την δυνατότητα κόντρα στο Σαν Μαρίνο να δοκιμάσει διάφορους παίκτες και συστήματα ενόψει και του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, και μετά την 8αρα του Νοεμβρίου φιλοδώρησε με ακόμα εφτά τέρματα την ομάδα του Σαν Μαρίνο.

Τρία τέρματα πέτυχε ο Σάντρο Βάγκνερ της Χοφενχάιμ και απο ένα οι Ντράξλερ, Γιουνές, Μουστάφι και Μπράντ για την "νάτσιοναλ" μάντσαφτ" η οποία διατήρησε το άηττητο κάνοντας το 6 στα 6 πέντε βαθμούς μπροστά απο την δεύτερη Βόρειος Ιρλανδία. 

Μια Βόρεια Ιρλανδία που στο Μπακού πέτυχαν σημαντική νίκη στην μάχη που δίνουν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης κόντρα στο Αζερμπαιτζάν με "χρυσό" σκόρερ τον Ντάλας στο 90+2'. Μεγάλο μερίδιο στην νίκη έχει και ο Μακ Γκόβερν ο οποίος "νίκησε" τον Ισμαίλοφ διατηρώντας την εστία του ανέπαφη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στο Όσλο Νορβηγία και Τσεχία ήρθαν ισόπαλες με 1-1, ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά δεν συνέφερε καμία, εννιά και τέσσερις βαθμούς αντίστοιχα πίσω απο την Βόρεια Ιρλανδία, Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 36' με τον Γκέμπρε Σελασιέ, ενώ για τους γηπεδούχους που είχαν στον πάγκο τους για πρώτη φορά τον Λάρς Λάγκερμπαγκ ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Σόντερλουντ, πέναλντι που κέρδισε ο Ταρίκ Ελιουνούσι του Ολυμπιακού απο τον Σίβοκ. 

Στον 5ο όμιλο στην Βαρσοβία η Πολωνία είχε σε μεγάλα κέφια τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τον άσο της Μπάγερν Μονάχου να πετυχαίνει και τα τρία γκολ της ομάδας του κόντρα στην Ρουμανία. Ο "Λέβα" άνοιξε το σκόρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλντι στο 30', πέναλντι που κέρδισε ο ίδιος απο τον Σαπουνάρου.

Στο 57' απο το κόρνερ του Ζιελίνσκι ο Λεβαντόφσκι με κεφαλιά έκανε το 2-0 και στο 62' με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλντι,πέναλντι που κέρδισε ο Ζιελίνσκι απο τον Τόσκα σκοράροντας για 11ο συνεχόμενο παιχνίδι προκριματικής φάσης. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 77' με τον Στάνκου.

Η Δανία πέρασε νικηφόρα απο το Αλμάτι ανοίγοντας το σκόρ με τον Γιόργκενσεν στο 27' Στο 43 αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ισλαμκχάν, ενώ στο 50' ο Λογκβινένκο ανέτρεψε τον Πόουλσεν και ο Έρικσεν ευστόχησε κάνοντας το 2-0. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 76' με τον Κουάτ, αλλά στο 81' ο Ντόλμπεργκ "έγραψε" το τελικό 3-1.

Ισόβαθμη με την Δανία είναι το Μαυροβούνιο το οποίο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέφαν Γιόβετιτς επικράτησε της Αρμενίας στην Ποντγκόριτσα. Ο άσος της Σεβίλλης σκόραρε στο 28', στο 54' και στο 82' στο πρώτο του χατ-τρικ με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ στο 2' ο Μπετσιραί άνοιξε το σκόρ. Οι Αρμένιοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να πετύχουν στο γκολ της τιμής στο 89' με τον Κοριάν. 

Στον 6ο όμιλο στην Γλασκώβη οι γηπεδούχοι Σκωτσέζοι κρατούσαν στις καθυστερήσεις την πολύ σημαντική νίκη κόντρα στην Αγγλία μετά απο οκτώ ολόκληρα χρόνια, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκόρ απο τον Τσάμπερλειν στο 70', με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι και με τον Λίβερμορ στο 51'

Όμως ο Λι Γκρίφιθς με δύο απευθείας εκτελέσεις φάουλ στο 87' και στο 90' έφερε τους "χαιλάντερς" μπροστά στο σκόρ, όμως στις καθυστερήσεις στο 90+3' ο Χάρι Κέιν ύστερα απο γέμισμα του Στέρλινγκ, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με πλασέ νίκησε τον Γκόρντον διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στο Βίλνιους η Σλοβακία έκανε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της σε αυτή την φάση περνώντας και απο την Λιθουανία με 2-1 χάρις στα τέρματα των Βάις στο 32' και Χάμσικ στο 58', ενώ οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν στο 90+3' με τον Νοβικόβας.

Στην Λιουμπλιάνα η Σλοβενία με τα τέρματα των Ίλιτσιτς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και Νοβάκοβιτς στο 80' επικράτησε της Μάλτας με 2-0, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής απο την δεύτερη Σλοβακία αλλά και στους τρείς βαθμούς απο την πρώτη Αγγλία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...