www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

29/3/17

Έξι ομάδες για τέσσερις απευθείας θέσεις στην Ρωσία


Τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου για την ζώνη της Ασίας και τρεις ομάδες απο κάθε όμιλο διεκδικούν τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ιράν, Νότιος Κορέα και Ουζμπεκιστάν απο τον 1ο όμιλο και Σαουδική Αραβία, Ιαπωνία και Αυστραλία απο τον 2ο θα δώσουν όπως αναμένεται την μάχη μέχρι τέλους.


Στον 1ο όμιλο στην Τεχεράνη το Ιράν με βασικό τον Μασούντ του Πανιωνίου επικράτησε έστω και δύσκολα της Κίνα με 1-0 χάρις στο γκολ του Ταρεμί στο 46', παρέμεινε στην πρώτη θέση και έκανε ένα ακόμα βήμα για την απευθείας πρόκριση

Στην Σεούλ η Νότιος Κορέα κόντρα στην Συρία αν και δυσκολεύτηκε κατάφερε να πάρει την νίκη χάρις στο τέρμα του Χόνγκ στο 4', με την ομάδα του Αιμάν Χακίμ να έχει δοκάρι στο 90' με τον Άλ Κχατίμπ.

Στην Τασκένδη το Ουζμπεκιστάν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο  του Κατάρ χάρις στο γκολ που πέτυχε στο 65' ο Αχμέντοφ και συνεχίζει να κυνηγάει την Νότια Κορέα στην δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση στην Ρωσία.

Στον 2ο όμιλο Ιαπωνία και Σαουδική Αραβία συνεχίζουν χέρι-χέρι να είναι ισόβαθμοι στην πρώτη θέση με τους "σαμουράι" στην Σαιτάμα να κερδίζουν άνετα την Ταϊλάνδη με 4-0 χάρις στα γκολ των Καγκάβα στο 8', Οκαζάκι στο 19', Κούμπο στο 57' και Γιοσίντα στο 83'.

Στην Τζέντα η Σαουδική Αραβία έφτασε στην νίκη κόντρα στο Ιράκ με 1-0 χάρις στο τέρμα του Άλ Σχεχρί στο 53' και την επόμενη αγωνιστική τον Ιούνιο στην Αδελαΐδα θα έχει την ευκαιρία η ομάδα του Μπέρτ Φαν Μάαρβικ να "κελιδώσει" την απευθείας πρόκριση.

Μια Αυστραλία η οποία στο Σίδνεϊ απέναντι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν είχε περιθώρια για νέες απώλειες εάν ήθελε να παραμείνει σε τροχιά απευθείας πρόκρισης μιας και έχει Σαουδική Αραβία εντός έδρας και Ιαπωνία εκτός έδρας στις δύο επόμενες αγωνιστικές.

Παράλληλα οι δύο ομάδες τις χώριζε μόλις ένας βαθμός για την κατάκτηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ. Τα "καγκουρό" τελικά επανήρθαν στις νίκες με 2-0 χάρις στα τέρματα των Ιρβάιν στο 7' και Λέκι στο 28' με το συγκρότημα του Άγγελου Ποστέκογλου και συνεχίζουν να ελπίζουν 

Αναλυτικά οι βαθμολογίες:

1ος όμιλος
1. Ιράν 17
2. Νότιος Κορέα 13
3. Ουζμπεκιστάν 12
4. Συρία 8
5. Κίνα 5 
6. Κατάρ 4

2ος όμιλος
1. Ιαπωνία 16
2. Σαουδική Αραβία 16
3. Αυστραλία 13
4. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα 9
5. Ιράκ 4
6. Ταϊλάνδη 1


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...