www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

29/3/17

Βραζιλία η πρώτη


Τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση και αυτής της προκριματικής φάσης στην Νότια Αμερική, η Βραζιλία έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε και μαθηματικά την πρόκριση της στα γήπεδα της Ρωσίας μετά και την 8η συνεχόμενη της νίκη επί της Παραγουάης με 3-0.



Στο Σάο Πάολο ούτε η "αλμπιρόχα" μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στο συγκρότημα του Τίτε με τον Φελίπε Κοουτίνιο στο 34' να ανοίγει το σκόρ, ενώ στο 53' ο Νειμάρ κέρδισε πέναλντι απο τον Ρόχας. με τον Σίλβα να αποκρούει και να διατηρεί το 1-0. Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα πήρε το "αίμα" του πίσω στο 64' κάνοντας το 2-0, για να έρθει στο 85' ο Μαρτσέλο να διαμορφώσει το τελικό 3-0 και να στείλει την "σελεσάο" στα γήπεδα της Ρωσίας το επόμενο καλοκαίρι.

Στην Λίμα η Ουρουγουάη όπως και στο παιχνίδι με την Βραζιλία προηγήθηκε στο 30' με τον Κάρλος Σάντσες, όμως οι γηπεδούχοι του Ρικάρντο Γκαρέκα με τα τέρματα των Γκερέρο στο 35' και Φλόρες στο 62', έφεραν τούμπα το ματς πήραν την νίκη με 2-1, διατηρώντας τις λίγες της ελπίδες για να προλάβει την πέμπτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Στο Κίτο η Κολομβία πέρασε απο το Εκουαδόρ με τα τέρματα των Χάμες Ροντρίγκες στο 20' και Χουάν Κουαδράδο στο 34' έκανε το 2 στα 2 και ανέβηκε στην δεύτερη θέση αφήνοντας τους "τρικολόρ" εκτός τετράδας οι οποίοι έπαιζαν απο το 61' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λουίς Καϊσέδο.

Στο Σαντιάγκο η Χιλή με πρωταγωνιστή τον Εστεμπάν Παρέδες που πέτυχε δύο τέρματα στο 7' και στο 22' επικράτησε της Βενεζουέλας με 3-1. Στο 5' ο Αλέξις Σάντσες είχε ανοίξει το σκόρ με τον επιθετικό της Άρσεναλ να χάνει την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 76', όταν ο Φέλτσερ ανέτρεψε τον Ερνάντες.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σάντσες με τον Αράι τον τερματοφύλακα της "βινοτίντο" να αποκρούει την εκτέλεση. Προηγουμένως είχε μειώσει σε 2-1 ο Ροντόν στο 62', χωρίς όμως να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω.

Στην Λα Παζ η Βολιβία αποδεικνύεται "κακός δαίμονας" για την Αργεντινή, άλλωστε πριν απο οκτώ χρόνια είχε γνωρίσει μία απο τις βαρύτερες ήττες στην ιστορία της με 6-1. Μια Αργεντινή η οποία είχε αρκετές απουσίες και λίγες ώρες πριν είχε πληροφορηθεί την τιμωρία του Λιονέλ Μέσι για τέσσερις αγωνιστικές λόγω της συμπεριφοράς του προς τον βοηθό της αναμέτρησης της Αργεντινής με την Χιλή. 

Άρτσε στο 31' και Μορένο στο 53' έδωσαν την νίκη στην "βέρντε" με 2-0, προκαλώντας νέους "πονοκεφάλους" στον Εντουάρντο Μπάουσα και στην "αλμπισελέστε" που βρίσκεται και πάλι στην πέμπτη θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ.

Αναλυτικά η βαθμολογία(Σε 14 αγώνες):
1. Βραζιλία 33
2. Κολομβία 24
3. Ουρουγουάη 23
4. Χιλή 23
5.Αργεντινή 22
6. Εκουαδόρ 20
7. Περού 18
8. Παραγουάη 18
9. Βολιβία 10*
10.Βενεζουέλα 6
*Η Βολιβία λόγω αντικανονικής συμμετοχής παίκτη της έχασε στα χαρτιά τα ματς με Χιλή και Περού αντίστοιχα όπου είχε συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...