www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

11/11/16

Άνετες νίκες για Γερμανία και Αγγλία πιο δύσκολα η Γαλλία


Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις πραγματοποιήθηκε η πρώτη ημέρα της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ευρωπαϊκή ζώνη, με τις Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία να παραμένουν στην πρώτη θέση και την Πολωνία να ανεβαίνει στην πρώτη θέση μετά και το "στραβοπάτημα" του Μαυροβουνίου.


Στον 1ο όμιλο η Γαλλία υποδέχτηκε στο Παρίσι την Σουηδία που είχε στην αρχική της εντεκάδα τον Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί οι οποίοι προηγήθηκαν κιόλας με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φόρσμπεργκ, αλλά οι "τρικολόρ" αντέδρασαν άμεσα και με τα γκολ των Πογκμπά και Παγιέ, γύρισαν της εις βάρος τους κατάσταση και πήραν την νίκη με 2-1. 

Στον 3ο όμιλο η Γερμανία έκανε το 4 στα 4 κάνοντας έναν υγιεινό περίπατο στο Σεραβάλλε πετυχαίνοντας 8 τέρματα όσα είχε πετύχει στους 3 προηγούμενους αγώνες της με τον Σέρτζ Γκνάμπρι να πετυχαίνει τρία και τον Γιόνας Έκτορ δύο.

Στο Μπέλφαστ η Βόρειος Ιρλανδία επικράτησε του Αζερμπαιτζάν με 4-0, πιάνοντας το στην δεύτερη θέση, ενώ στην Πράγα η Τσεχία υπερκέρασε το εμπόδιο της Νορβηγίας με την οποία αγωνίστηκαν οι Ομάρ Ελ Αμπντελαουί και Ταρίκ Ελιουνούσι του Ολυμπιακού, με 2-1 ξεπερνώντας την αντίπαλο της στον βαθμολογικό πίνακα.

Στον 5ο όμιλο το Μαυροβούνιο έδειχνε να καθαρίζει την υπόθεση νίκη στο Ερεβάν κόντρα στην Αρμενία απο το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Κογιάσεβιτς και Γιόβετιτς όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν της εις βάρος τους κατάσταση και με τα γκολ των Γκριγκοριάν, Χαρογιάν και Γκαζαριάν πήραν την νίκη με 3-2 και παράλληλα τους πρώτους της βαθμούς. 

Πρώτη στον όμιλο πλέον είναι η Ρουμανία η οποία χάρις στα δύο τέρματα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και το γκολ του Καμίλ Γκροσίτσκι που άνοιξε το σκόρ πέρασε απο το Βουκουρέστι με 3-0, ενώ στην Κοπεγχάγη η Δανία προηγήθηκε με τον Κορνέλιους, το Καζακστάν ισοφάρισε με τον Σουγιουμπάεφ, αλλά με τα δύο τέρματα του Κρίστιαν Έρικσεν και το ένα του Πέτερ Άνκερσεν πήρε την νίκη με 4-1.

Στον 6ο όμιλο στο παλαιότερο ζευγάρι εθνικών ομάδων η Αγγλία δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Σκωτία επικρατώντας με 3-0 χάρις στα τέρματα των Στάριτζ, Λαλάνα και Κέιχιλ, στην Τρνάβα η Σλοβακία πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της επί της Λιθουανίας με 4-0, ενώ στην Βαλέτα η Σλοβενία έστω και αγχωτικά πέτυχε την πολύτιμη νίκη με 1-0 με ένα πολύ ωραίο γκολ του Βέρμπιτς με τακουνάκι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...