www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

12/10/16

Ρευστή η κατάσταση στην Νότια Αμερική


Ρευστή παραμένει η κατάσταση στην ζώνη της Λατινικής Αμερικής, αφού μετά το πέρας της αγωνιστικής τα δεδομένα ανατρέπονται. Τρανό παράδειγμα η Βραζιλία που μέχρι πριν απο λίγες αγωνιστικές ήταν εκτός πεντάδας τώρα μετά και την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής είναι στην πρώτη θέση με 21 βαθμούς.



Πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών πέρα απο την πρόσληψη του Τίτε που είναι φανερό ότι έχει δώσει άλλον αέρα στην "σελεσάο"είναι ο Γκαμπριέλ Ζεσούς. Ο 19χρονος επιθετικός της Παλμέιρας που απο τον Ιανουάριο θα ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι στις 4 πρώτες του συμμετοχές έχει πετύχει ήδη 4 γκολ.

"Σεφτέ"έκανε τον Σεπτέμβριο κόντρα στο Εκουαδόρ πετυχαίνοντας δύο τέρματα, για να ακολουθήσει το τέρμα κόντρα στην Βολιβία, και άνοιξε στο 8' τον δρόμο προς την νίκη στην Μέριδα κόντρα στην Βενεζουέλα, με τον Γουίλιαν να διαμορφώνει το τελικό 2-0, και την επόμενη αγωνιστική στις 10 Νοεμβρίου υποδέχεται στο Μπέλο Οριζόντε την Αργεντινή.

Μια Αργεντινή η οποία χωρίς τον Μέσι αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι τυχαίο ότι στα εφτά παιχνίδια χωρίς τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα η "αλμπισελέστε" μετράει μόνο  1 νίκη. Στην Κόρδοβα η Παραγουάη πήρε την νίκη που ήταν η πρώτη της εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Αργεντινή χάρις στο τέρμα του Ντέρλις Γκονζάλες στο 18', με τον Χούστο Βιγιάρ να αποκρούει πέναλντι του Αγκουέρο στις αρχές της επανάληψης.

Με αυτή την νίκη η "αλμπιρόχα" πλησίασε στον ένα βαθμό απο την πέμπτη Αργεντινή και την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται το Περού. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ουρουγουάη η οποία στην Μπαρανκίγια έμεινε στο 2-2 με την Κολομβία, με το σκόρ να ανοίγει στο 15' ο Αγκουιγιάρ, και να ισοφαρίζει στο 27' με τον Ροντρίγκες

Στο 73' ο Σουάρες έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες, αλλά στο 84' ο Μίνα διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Με αυτό το αποτέλεσμα η Ουρουγουάη έπεσε στην δεύτερη θέση με 20 βαθμούς, η δε Κολομβία ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με το Εκουαδόρ με 17 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική η Ουρουγουάη υποδέχεται το Εκουαδόρ, η δε Κολομβία την Χιλή.

Στη Λα Παζ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με δύο γκολ του Πάμπλο Εσκομπάρ στο 4' και στο 43', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με τα γκολ του Ενέρ Βαλένσια στο 48' και στο 89'. Την επόμενη αγωνιστική η Βολιβία ταξιδεύει στο Ματουρίν για να αντιμετωπίσει την Βενεζουέλα

Τέλος στο ντέρμπι του Ειρηνικού η Χιλή πήρε την πολυπόθητη νίκη απο το Περού με 2-1 που την φέρνει σε απόσταση αναπνοής απο την πέμπτη θέση με τον Αρτούρο Βιδάλ να πετυχαίνει τα δύο τέρματα στο 10' και στο 85', ενώ ενδιάμεσα στο 76' είχε ισοφαρίσει ο Φλόρες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...