www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

15/4/16

"Ζεσταίνεται" το Copa Libertadores


Η φάση των ομίλων για την 57η έκδοση του Copa Libertadores ολοκληρώθηκε και πλέον γνωρίζουμε τις δεκαέξι ομάδες που θα συνεχίσουν και θα διεκδικήσουν να βρίσκονται στους διπλούς τελικούς τον Ιούλιο.



Στην προκριματική φάση ξεχώρισε ο αποκλεισμός της Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε απο την ουρουγουανική Ρίβερ Πλέιτ, η πρόκριση της Ράσιγκ Κλούμπ απέναντι στην Πουέμπλα, και της Σάο Πάολο.

Στην φάση των ομίλων στον πρώτο όμιλο την πρόκριση πήραν οι Ρίβερ Πλέιτ και Σάο Πάολο οι οποίες ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς, ενώ για ένα βαθμό έμεινε εκτός η βολιβιανή Στρόνγκεστ.

Στον δεύτερο όμιλο Ροζάριο Σεντράλ και Νασιονάλ Μοντεβιδέο με 11 και 9 βαθμούς αντίστοιχα άφησαν εκτός συνέχειας την Παλμέιρας που έμεινε στους 8, στον τρίτο Μπόκα Τζούνιορς και Ράσιγκ πήραν τα εισιτήρια ενώ στον τέταρτο Ατλέτικο Νασιονάλ και Ουρακάν πήραν την πρόκριση με την Πενιαρόλ να μένει στην τελευταία θέση με μόλις 2 βαθμούς.

Στον πέμπτο όμιλο Ατλέτικο Μινέιρο και Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε πήραν τα δύο εισιτήρια με τους Κολομβιανούς να αφήνουν εκτός νυμφώνος την Κόλο Κόλο, στον έκτο όμιλο Τολούκα και Γκρέμιο προκρόθηκαν με την Σαν Λορέντσο να μένει εκτός συνέχειας, στον έβδομο UNAM και Ντεπορτίβο Τατσίρα προκρίθηκαν με την Ολίμπια Ασουνσιόν να μένει στην τρίτη θέση και τέλος στον όγδοο Κορίνθιανς και Σαντα Φε συμπληρώνουν το πάζλ των 16.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...