www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

30/3/16

Επιστροφή Σουάρες στην Ουρουγουάη, ανακάμπτουν Κολομβία και Αργεντινή, απογοητεύει η Βραζιλία


Μπαίνοντας στην τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας για την ζώνη της Λατινικής Αμερικής τα κυριότερα στοιχεία των αγώνων ήταν η επανεμφάνιση του Λουίς Σουάρες με την φανέλα της Ουρουγουάης ύστερα απο το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και οι συνεχόμενες νίκες της Αργεντινής καλύπτωντας το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών.


Ξεκινώντας απο το Εκουαδόρ που μέχρι και τα παιχνίδια του Μαρτίου διατηρούσε αήττητο, συγκέντρωσε μόλις ένα βαθμό κόντρα στην Παραγουάη ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις με τον Μένια με τους Παραγουανούς να διαμαρτύρονται ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ, αφού στην Μπαρανκίγια γνώρισε την ήττα απο την Κολομβία.

Μια Κολομβία η οποία πήρε "χρυσό" εκτός έδρας τρίποντο στην Βολιβία αφού αν και προηγήθηκε με 2-0, ισοφαρίστηκε και στις καθυστερήσεις ο Καρντόνα της έδωσε την νίκη ενώ κόντρα στην πρωτοπόρο με τα δύο γκολ του Μπάκα και ένα του Πέρεζ  ανέβηκε βαθμολογικά φτάνοντας τους 10 βαθμούς.

Μαζί με το Εκουαδόρ στην πρώτη θέση ισοβαθμεί η Ουρουγουάη στην επιστροφή του Λουίς Σουάρες με την "σελέστε" η οποία κόντρα στην Βραζιλία στο Ρεσίφε αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ με 2-0 με τα γκολ των Ντάγκλας Κόστα και Ρενάτο Αουγκούστο κατάφερε να ισοφαρίσει με τους Καβάνι και Σουάρες στο τελικό 2-2. 

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ κόντρα στο Περού στο Μοντεβίδεο φέρνοντας την ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες στην κορυφή της βαθμολογίας. Απο την άλλη οι Περουβιανοί του Ρικάρντο Γκαρέκα με μόλις 4 βαθμούς αρχίζουν να χάνουν την επαφή τους με το γκρούπ των πρωτοπόρων

Τα πατήματα της δείχνει να βρίσκει η Αργεντινή η οποία μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Κολομβίας τον Νοέμβριο έκανε μία ακόμα σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Χιλής στο Σαντιάγκο με τους Ντι Μαρία στο 20' και Μερκάδο στο 25' να ανατρέπουν το γκολ του Γκουτιέρες απο το 110 λεπτό. 

Ο παίκτης της Ρίβερ Πλέιτ ήταν αυτός που άνοιξε το σκόρ στην Κόρντομπα απέναντι στην Βολιβία με τον Μέσι που επανήρθε με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής να γράφει με πέναλντι το τελικό 2-0 και τους "μπιανκοσελέστε" να καλύπτουν το χαμένο έδαφος και να βρίσκονται δύο πόντους πίσω απο τους πρωτοπόρους.

Η Χιλή με νέο προπονητή τον Χουάν Αντόνιο Πίτσι στην θέση του Χόρχε Σαμπάολι επανήρθε στις νίκες κόντρα στην Βενεζουέλα αν και βρέθηκε πίσω στο σκόρ στο 9' με τον Οτέρο, εντούτοις με δύο γκολ του Πινίγια και του Βιδάλ έφτασε στο με το εμφατικό 4-1 και ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με την Κολομβία. Απο την άλλη πλευρά η "βινοτίντο" έχει μόλις ένα βαθμό απο την εκτός έδρας ισοπαλία με το Περού και ουσιαστικά είναι εκτός παιχνιδιού πρόκρισης.

Τέλος αυτή που απογοητεύει είναι η Βραζιλία η οποία απέναντι στην Παραγουάη βρέθηκε να χάνει με 2-0 χάρις στα γκολ των Λεσκάνο και Μπενίτες και χρειάστηκε τα γκολ των Ρικάρντο Ολιβέιρα και Ντάνι Άλβες στις καθυστερήσεις να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και να ισοβαθμεί με τους "αλμπιρόχα" στην τέταρτη θέση με 9 βαθμούς

Αναλυτικά η βαθμολογία(Σε 6 αγώνες):
1. Εκουαδόρ 13
2. Ουρουγουάη 13
3. Αργεντινή 11
4. Χιλή 10
5. Κολομβία 10
6. Βραζιλία 9
7. Παραγουάη 9
8. Περού 4
9. Βολιβία 3
10. Βενεζουέλα 1

Επόμενοι αγώνες
(1/9)
Κολομβία-Βενεζουέλα
Παραγουάη-Χιλή
Αργεντινή-Ουρουγουάη
Εκουαδόρ-Βραζιλία
Βολιβία-Περού

(6/9)
Χιλή-Βολιβία
Βραζιλία-Κολομβία
Βενεζουέλα-Αργεντινή
Περού-Εκουαδόρ
Ουρουγουάη-Παραγουάη

    
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...