www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

25/6/14

Ιταλία σε "κρίση"


"Ακούω να λένε πολλοί ότι ο Πίρλο, ο Μπουφόν, ο Ντε Ρόσι, ο Μπαρτσάλι είναι μεγάλοι σε ηλικία αλλά τελικά οι μεγάλοι είναι αυτοί που παρουσιάζονται όπως πρέπει. Θα πρέπει να μιλάνε για τον καθένα με βάση αυτά που δείχνει στο γήπεδο γιατί στο γήπεδο "πρέπει" να κάνεις και όχι να ακούς ότι αυτός είναι ταλέντο, αυτός είναι παικταράς. Στο γήπεδο κρίνονται όλοι." Τάδε έφη  Τζιανλουίτζι Μπουφόν λίγο μετά την ήττα από την Ουρουγουάη που σήμαινε παράλληλα και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του ρέκορντμαν συμμετοχών με τις οποίες ήταν σύμφωνος  και ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δύο από τους τέσσερις "επιζώντες" από το νικηφόρο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στην Γερμανία(Πίρλο και Μπαρτσάλι οι άλλοι δύο), "χτυπάνε" το καμπανάκι ενόψει της προκριματικής φάσης του EURO 2016 που ξεκινάει τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Μία διαδικασία που δεν θα περιλαμβάνει τον Τσέζαρε Πραντέλι ο οποίος αν και πρόσφατα είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2016, υπέβαλλε την παραίτησή του κάτι που αναμένεται να κάνει και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζιανκάρλο Αμπέτε παρότι η θητεία του ολοκληρώνεται το 2017. Ήδη πάντως έχει ξεκινήσει  και η ονοματολογία με τους Ρομπέρτο Μαντσίνι, Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, Λουτσιάνο Σπαλέτι και Αλμπέρτο Τζακερόνι να είναι ανάμεσα στους υποψηφίους.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport αρκετοί είναι και οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ξαναφορέσουν την "μπλέ" φανέλα ανάμεσά τους οι Μότα, Παλέτα, Αμπάτε, Ακουιλάνι και Μπαρτσάλι με τους Ντέστρο, Ρόσι, Ελ Σααράουι και Φλορέντσι  να είναι προ των πυλών της εθνικής. Το μεγάλο ερωτηματικό βέβαια παραμένει ο Μπαλοτέλι ο οποίος είναι αλήθεια ότι δεν έκανε και τις καλύτερες του εμφανίσεις ενώ λέγεται ότι στο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Ουρουγουάη ήρθε σε κόντρα με τον προπονητή του εξού και η αλλαγή του στο ημίχρονο .

O "Σούπερ Μάριο" δέχτηκε έντονη κριτική τόσο από συμπαίκτες του όπως ο Ντε Ρόσι αλλά και από παλιούς ποδοσφαιριστές όπως τον Πιέτρο Αναστάζι και τον Σαλβατόρε Σκιλάτσι απάντησε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ ο Αντριάνο Γκαλιάνι απο την πλευρά του υπερασπίστηκε τον άσο της Μίλαν. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πως θα χειριστεί την υπόθεση του ο νέος τεχνικό ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Νορβηγία στο Όσλο στις 9 Σεπτεμβρίου.





  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...