www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

11/3/13

Ίντερ σε "νευρική κρίση"


Όταν στις 3 Νοεμβρίου η Ίντερ "άλωνε" το "Γιουβέντους Αρίνα" βάζοντας ένα τέλος στο αήττητο των 49 αγώνων της Γιουβέντους,μειώνοντας τότε την διαφορά στον ένα πόντο κανείς δεν θα περίμενε ότι τέσσερις μήνες μετά οι "νερατζούρι" όχι μόνο δεν απειλούν την ομάδα του Αντόνιο Κόντε αλλά αυτή την στιγμή βρίσκεται ισόβαθμη με την Λάτσιο στην τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Το ρίσκο με την παραμονή του Αντρέα Στραματσιόνι μετά την λήξη της περυσινής περιόδου φαίνεται να μην αποδίδει,μάλιστα υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ίντερ έχει κάνει κρούση προς τον Λεονάρντο τον νυν τεχνικό διευθυντή της Παρί Σεν Ζερμέν να ξαναναλάβει τις τύχες της ομάδας του Μιλάνου.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπολόνια που συνέπεσε και με τον εορτασμό των 105 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου ο Μοράτι ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος και στις δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου Μάρκο Μπράνκα αλλά και του ίδιου του Στραματσιόνι λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Αυτή η ήττα ήταν κατάρρευση... Άκουσα τι είπε ο Μπράνκα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι τις αποφάσεις τις παίρνει πάντα ο πρόεδρος. Ως πρόεδρος, λοιπόν, θέλω διαφορετικά αποτελέσματα και όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει απογοήτευση και εκνευρισμός  αλλά είναι πάντα καλύτερο να αφήνεις να περάσει ο καιρός και να ηρεμήσεις πλήρως πριν βγάλεις συμπεράσματα. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο για να ανεβούμε ψυχολογικά. Δεν ξέρω γιατί έγιναν τόσα λάθη στον αγώνα.. Σίγουρα δεν έγιναν επίτηδες αλλά το θέμα είναι να μη γίνονται καθόλου γιατί τα πράγματα είναι σοβαρά πλέον".  

Tο κλίμα για τον 37χρονο προπονητή δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μιας και  ο ίδιος ο Μοράτι πήρε το μέρος του Αντόνιο Κασάνο στην κόντρα των δύο ανδρών πριν απο το παιχνίδι με την Κατάνια. Οπότε εάν δεν καταφέρει να βγάλει την ομάδα τουλάχιστον στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ έχοντας και το παρελθόν ως οδηγό δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο "Τζιουζέπε Μεάτσα"


Άλλωστε επί εποχής Μοράτι από το 1995 όταν και ανέλαβε τις τύχες του συλλόγου η θέση του τεχνικού της Ίντερ μπορεί να χαρακτηριστεί και ως "ηλεκτρική καρέκλα". Δεν είναι τυχαίο ότι συνολικά έχουν προσληφθεί 19 προπονητές από τους οποίους μόνο οι Ρομπέρτο Μαντσίνι,Ζοσέ Μουρίνιο και Έκτορ Ραούλ Κούπερ κατάφεραν να μείνουν δύο διαδοχικές σεζόν στον πάγκο των "μπενεαμάτα".



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...