www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

23/1/13

Μόνο στο ποδόσφαιρο γίνονται θαύματα!


Το ποδόσφαιρο είναι ίσως το μοναδικό άθλημα όπου μια μικρή σε δυναμικότητα ομάδα μπορεί να επικρατήσει ενός μεγαθηρίου. Έτσι, σε ένα θεσμό εκπλήξεων όπως είναι εκείνος του αγγλικού Λιγκ Καπ, η Μπράντφορντ, σύλλογος της Λιγκ 2 -τέταρτη τη τάξει κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας- κατάφερε να αποκλείσει την Άστον Βίλα της Πρέμιερ Λιγκ! Το μόνο που της απομένει είναι να ξανακάνει το θαύμα της στον τελικό της 24ης Φεβρουαρίου στο «Γουέμπλεϊ»!

Τα όνειρα είναι για να πραγματοποιούνται και όταν κάποιος θέλει κάτι πάρα πολύ με όλη του την καρδιά θα το πετύχει. Οι «μπάνταμς» πίστεψαν στον εαυτό τους, υπερασπίστηκαν τη διαφορά των δύο τερμάτων της πρώτης αναμέτρησης (3-1) και παρά την ήττα τους με 2-1 ζουν στιγμές που διηγούνται μόνο σε παραμύθια!


Ο τεχνικός του συλλόγου Φιλ Πάρκινσον ασφαλώς και ανέβασε το πρεστίζ του στα μάτια των οπαδών ύστερα από την παραπάνω εξέλιξη. Ενώ στο πρώτο ματς αποφόρτισε τους παίκτες του αφήνοντάς τους να χαρούν την εμπειρία, στον επαναληπτικό η διάταξη που παρέταξε έκλεισε αρκετά καλά τους διαδρόμους προς στην εστία του Ντιουκ. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να παλεύεις απέναντι σε ένα σύνολο κλάσεις ανώτερο σε όλους τους τομείς.

Οι πιστοί της Μπράντφορντ ονειρεύονται να βιώσουν ό,τι ένιωσαν οι… προπάπποι τους, όταν το 1911 κατέκτησαν το κύπελλο Αγγλίας σε βάρος της Νιούκαστλ και που αποτελεί το μοναδικό βαρύτιμο τρόπαιο τροπαιοθήκης τους, καθώς τα υπόλοιπα αφορούν πρωταθλήματα μικρών κατηγοριών. Το μόνο που τους απασχολεί είναι να μάθουν αν θα βρουν ως τελευταίο εμπόδιο μετά την Άρσεναλ και τους «χωριάτες», μία εκ των Τσέλσι ή Σουόνσι ώστε να… τριτώσει το καλό με τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...