www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

5/12/12

"Βλέπουμε" γκολ σε Μόναχο και Γαλλία


 Στον 6o όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Μπάγερν και Βαλένθια έχουν περάσει ήδη στην επόμενη φάση του θεσμού. Η Μπάτε έχει καταλάβει την 3η θέση και βρίσκεται ήδη στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Από την άλλη η Λιλ, έχει εδώ και καιρό αποκλειστεί. Μοναδική εκκρεμότητα είναι η πρώτη θέση του γκρουπ, αλλά κι αυτή έχει ακλόνητο φαβορί. Πάμε όμως να δούμε τί θα ποντάρουμε;

Η Μπάγερν συγκατοικεί μεν στην πρώτη θέση με τη Βαλένθια αλλά υπερτερεί στην ισοβαθμία. Αυτό σημαίνει πως οι «νυχτερίδες» θα πρέπει να πάρουν απέναντι στη Λιλ στη Γαλλία καλύτερο αποτέλεσμα από ότι οι Βαυαροί που υποδέχονται την ΜΠΑΤΕ στην «Αλιάντς Αρένα».

Η γερμανική ομάδα, που προέρχεται από το 1-1 με τη Ντόρτμουντ στο ίδιο γήπεδο αλλά διατηρεί το +8 από τον δεύτερο στην Bundesliga, θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Ρόμπεν, Λουίς Γκουστάβο και Μπαντστούμπερ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Η μεν Μπάγερν δεν είχε παίξει ούτε μια φορά με ομάδα από τη Λευκορωσία, η δε ΜΠΑΤΕ είχε αποκλείσει τη Μόναχο 1860 στον δεύτερο γύρο του Ιντερτότο το 2002 με δύο νίκες (0-1 και 4-0).

Την ίδια στιγμή η Βαλένθια κόντρα στη Λιλ, δε θα έχει στον πάγκο της τον Ερνέστο Βαλβέρδε, το ντεμπούτο του οποίου θα πάρει αναβολή για το πρωτάθλημα. Απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Σολδάδο και Μπαραγκάν, ενώ τραυματίες είναι οι Κανάλες και Ματιέ. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2009/10 με τη Βαλένθια να νικά 3-1 στην έδρα της, ενώ στη Γαλλία το σκορ ήταν 1-1.

Οι προτάσεις μας λοιπόν: 

Μπάγερν Μονάχου – Μπάτε Μπορίσοφ Over 
Λιλ – Βαλένθια Goal / Goal 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...