www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

4/11/12

Η μεγάλη Βαλένθια "γκρέμισε" την Ατλέτικο



Την πρώτη της ήττα στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν υπέστη η Ατλέτικο Μαδρίτης, μιας και ηττήθηκε με 2-0 στο «Μεστάγια από την Βαλένθια, με αποτέλεσμα να μείνει τρεις βαθμούς πλέον πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Σούπερ παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να αποδεικνύουν πως η φανέλα τους παραμένει... βαριά. Από την άλλη, το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε στο πρώτο του μεγάλο φετινό crash test, απέτυχε.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα της Μαδρίτης στη φετινή Λίγκα, με τη Βαλένθια να πετυχαίνει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.. Ο Ρομπέρτο Σολδάδο έκανε το 1-0 με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση στο 20ο λεπτό και στις καθυστερήσεις ο Νέλσον Βαλντές, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πάντως, το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τραυματισμό του Ραμαντέλ Φαλκάο στο πρώτο μέρος από τις τάπες του παπουτσιού του Σολδάδο. 

Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός άσος τραυματίστηκε στο κούτελο, αλλά συνέχισε κανονικά και έπαιξε σε όλο το ματς με κόκκινο επίδεσμο, χωρίς όμως να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την ήττα. Παράλληλα, ο Φαλκάο είδε το σερί έντεκα αγώνων στους οποίους σκόραρε με τους «ροχιμπλάνκος» και την εθνική Κολομβίας να τερματίζεται σε αυτή την αναμέτρηση. Εμείς όμως τί είδαμε;

Είδαμε τους γηπεδούχους να είναι σαφέστατα ανώτεροι στον αγώνα αυτό, παίζοντας με περισσότερο πάθος και εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα έδρα. Χρειάζονταν άλλωστε το "τρίποντο" για να πλησιάσουν στις θέσεις που οδηγούν στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και τα κατάφεραν. Με εξαιρετική πίεση στη μεσαία γραμμή και ένα σούπερ Σολδάδο στην επίθεση, έβαλαν δύσκολα στους Μαδριλένους.

Από την άλλη, η ομάδα του Σιμεόνε δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στο πρώτο της πολύ δυνατό ματς αυτή τη σεζόν και πλέον υπολείπεται τρεις πόντους από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Φάνηκε πως όταν ο Φαλκάο δε σκοράρει, τα πράγματα δυσκολεύουν στο γήπεδο για τους πρωτεουσιάνους. 

Συμπερασματικά, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάλαγα και Βαλένθια, θα είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για τις δύο από τις τρεις θέσεις που θα "περισσέψουν" για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, εύκολα ή δύσκολα θα καπαρώσουν τις δύο πρώτες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...