www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

6/11/12

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών



Όπως στις ταινίες γουέστερν οι μονομάχοι βάζουν τέλος στην αντιδικία τους έτσι και η τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Είναι η ημέρα που φαίνεται η μελλοντική ευρωπαϊκή πορεία κάθε ομάδας. Βέβαια, στο πρώτο μισό το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με νίκη θα φορέσει τα κοντομάνικα την άνοιξη!

Οι Γάλλοι είναι ασφαλώς άπειροι και δείχνουν ότι δε μπορούν να αντέξουν το Κυριακή-Τετάρτη. Πάντως, παραμένουν επικίνδυνοι ως μια γρήγορη ομάδα με ομοιογένεια, άρα και «φαρμακερή» στις αντεπιθέσεις της. Αν προσέξει αυτό το χαρακτηριστικό η παρέα Κώστα Μήτρογλου θα έχει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ο χρόνος στο συγκεκριμένο ματς είναι με το μέρος του. Δε χρειάζονται βιασύνες. Ακόμη και το 1-0 αρκεί τουλάχιστον για το εισιτήριο του Europa League.

Όσο για εκείνο της… Ά θέσης που του δίνει το δικαίωμα για παραμονή στη διοργάνωση; Μια ακόμη βοήθεια από τη Σάλκε θα ήταν καλοδεχούμενη. Στην παρούσα φάση είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και καλό θα είναι να μπει ένα τέλος στο θέμα της πρωτιάς. Η Άρσεναλ βρίσκεται στη χειρότερη της κατάσταση εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Με ήρεμους τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τους συμπαίκτες του, η δεύτερη προνομιούχος θέση θα παιχτεί μεταξύ των δύο «ερυθρόλευκων» και ένας σοβαρός Ολυμπιακός έχει την ικανότητα να κάνει το μεγαλύτερο διπλό της ιστορίας του!

Στις υπόλοιπες βραδινές αναμετρήσεις εξυπακούεται ότι ξεχωρίζουν εκείνες του τέταρτου ομίλου, με τα ζευγάρια Μάντσεστερ Σίτι-Άγιαξ και Ρεάλ Μαδρίτης-Ντόρτμουντ. Οι «πολίτες» βρίσκονται σε δυσχερή θέση, όντας στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης βάζει τέλος στην ευρωπαϊκή τους πορεία. Αλλά και οι τρεις βαθμοί δε φτάνουν για τους πάικτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι. Χρειάζεται να «ντυθούν» Παναθηναϊκός της σεζόν 08-09 όπου με ένα μόλις βαθμό στον πρώτο γύρο κατόρθωσε με τρεις συνεχόμενες νίκες να περάσει στους «16»! Το υλικό το διαθέτουν. Εκείνοι μπορούν;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...