www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

7/11/12

Ποντάρουμε πολλά στον 6ο όμιλο...


Πραγματικός χαμός γίνεται στον 6ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τρεις ομάδες να ερίζουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στην αγωνιστική που μας πέρασε, Βαλένθια και Μπάγερν Μονάχου πέτυχαν εκτός έδρας νίκες επί των Μπάτε Μπορίσοφ και Λιλ αντίστοιχα.  Πολύ ανώτερη σαν ομάδα η Μπάγερν θέλει να καθαρίσει από νωρίς το ματς και παράλληλα την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση. Γκόμεζ και Μπαντσούμπερ είναι τραυματίες και θα απουσιάσουν για τους γηπεδούχους. 


Η γερμανική ομάδα μετράει 5 νίκες και 1 ήττα στους 6 τελευταίους αγώνες της. Το Σάββατο, επικράτησε με 3-0 του Αμβούργου. Στην «αντίπερα όχθη», η Λιλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Μέντες, Ντινιέ και Σουρμαορό. Η γαλλική ομάδα έχει 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Το Σάββατο, επικράτησε με 2-0 της Εβιάν. 

Αρκετά επιθετικά και τα δύο σύνολα, Βαλέθνια και Μπάτε έχουν τη δυνατότητα να σκοράρουν αμφότερα σε αυτή τη συνάντηση. Στην έδρα ποντάρουν οι Ισπανοί, στην κόντρα επίθεση οι φιλοξενούμενοι. Η Βαλένθια μετράει 4 νίκες και 2 ήττες στους 6 τελευταίους αγώνες της. Eκτός έδρας η Μπάτε, έχει κερδίσει την Ντέμπρετσεν (2-0) και την Λιλ (3-1), ενώ έχει φέρει ισοπαλία με την Βαρντάρ (0-0) και την Ίρονι Κιριάτ Σμόνα (1-1). Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθούν οι γηπεδούχοι, την ώρα που από τους Λευκορώσους θα λείψουν οι Ρούντικ και Παβλόφ.
Oι προτάσεις μας:

Μπάγερν - Λιλ 1ημ / 1τελ (1.833)

Βαλένθια - Μπάτε Μπορίσοφ Goal / Goal (2.252)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...