www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

7/11/12

Ο «πρέσβης» αλλάζει χρώμα….



Μην πάει κάπου «κοντά» το μυαλό σας. Αν και στην Γερμανία φαίνεται η «σαλατιέρα»  να αλλάζει χέρια μετά από δύο συνεχόμενα χρόνια η φετινή της πορεία στον 4ο όμιλο του Champion League δίνει στην Ντόρτμουντ τον «αέρα» να υπερηφανεύεται ότι αντιπροσωπεύει με τον πιο επάξιο τρόπο το Γερμανικό πρωτάθλημα στα «σαλόνια» της Ευρώπης.  Και αν δεν ήταν και ο Οζίλ στο 89' να φέρει το ματς στο 2-2 η πρώτη θέση του ομίλου θα είχε βαφτεί κιτρινόμαυρη ήδη.


Μετά το περσινό «στραπάτσο» στην Ευρώπη οι Γερμανοί «σοβαρεύτηκαν». Κατάλαβαν ότι οι ομάδες στο Champion League  δεν έχουν άμυνες σαν τις παιδικές χαρές της Μπουντεσλίγκα. Οι μεταγραφές τους το καλοκαίρι ήταν λίγες αλλά ουσιαστικές με καλύτερη αυτή του Ρόις που πραγματικά πρόκειται για τον καλύτερο περιφερειακό επιθετικό στην Γερμανία αυτή την στιγμή και ο οποίος της δίνει τεράστια ταχύτητα στις αντεπιθέσεις. Σήμερα η Ντόρτμουντ παραχώρησε την πρωτοβουλία δημιουργίας παιχνιδιού στους Μαδριλένους  που ανόητα πίστεψαν πως δεν χρειάζεται να προσέξουν τα μετόπισθεν και το πλήρωσαν ακριβά στο πρώτο ημίχρονο από τους Ρόις και Γκέτσε (αν και χρεώθηκε αυτογκόλ από τον Αρμπελόα). Το δεύτερο ημίχρονο ήταν φυσιολογικό να την βρει σε συνεχή άμυνα καθώς δεν είναι και πολλές ομάδες ιστορικά στον ποδοσφαιρικό κόσμο που προηγούνται στο Μπερναμπέου  και δεν προσπαθούν να κρατήσουν με «νύχια και με δόντια» το αποτέλεσμα.

Από την κλήρωση του ομίλου και ανάμεσα σε πακτωλούς χρημάτων από Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτυ δεν έδινε κανένας μεγάλη τύχη στους «Βεστφαλούς»  όπως και στον Άγιαξ. Όμως για άλλη μια φορά πρέπει να καταλάβουμε πως στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα οι ισολογισμοί. Αυτή την στιγμή η παρέα του Κλοπ οδηγεί τον όμιλο και αντιμετωπίζει τον εξαιρετικό Άγιαξ στο Άμστερνταμ σε 15 βράδια όπου μια νίκη και με το ματς ζωής ή θανάτου στο Μάντσεστερ ανάμεσα στα δύο «φαβορί» όχι μόνο μπορεί να τις εξασφαλίσει την πρόκριση αλλά και την άνεση να υποδεχθεί την «Σίτυ» την τελευταία αγωνιστική ως πρώτη και «αδιάφορη»

Υγ. Αν είναι να ξοδεύεις 70 εκατομμύρια περίπου για να πάρεις ένα τίτλο εγχώρια και να μην καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση σε έναν όμιλο με Μπάτε Μπορίσοφ, Λιλ, Βαλένθια, καθώς και να παρουσιάζεις ένα θέαμα τόσο δραστικό για τον ύπνο όσο τα Lexotanil κάτι λάθος κάνετε στην εκτέλεση της συνταγής του γιατρού εκεί στην Βαυαρία. Εσείς χαίρεστε με τα «τσίγγινα» και οι άλλοι πάνε για την  «πλατίνα»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...