www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

29/11/12

"Επιστροφή στο μέλλον"

"Επιστροφή στο μέλλον" με αυτό τον τίτλο θα μπορούσε να περιγράψει κάποιος την πρόσληψη ύστερα από έντεκα χρόνια του Λoυίς Φελίπε Σκολάρι στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας. Ο "Μπίγκ Φίλ" επανέρχεται στον πάγκο της "σελεσάο" με ένα πολύ μεγάλο δέλεαρ να την οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί στη "χώρα του καφέ" το 2014.

Όταν τον Ιούνιο του 2001 αποδέχτηκε την πρόταση για να αναλάβει την εθνική ομάδα της χώρας του η Βραζιλία αντιμετώπιζε τον κίνδυνο να μην πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002 σε Ιαπωνία και Νότια Κορέα. Εν τέλει όχι μόνο κατάφερε να περάσει τον "σκόπελο" της προκριματικής φάσης έφτασε και στην κατάκτηση της πολυπόθητης κούπας.


Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η "σελεσάο" δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει αφού στο Κόπα Αμέρικα του 2011 αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση από την Παραγουάη ενώ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αν και θεωρούταν ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό ηττήθηκε απο το Μεξικό.

Πλέον ο "Φελιπάο" που πέφτει κατευθείαν στα βαθιά αφού τον Φεβρουάριο θα αντιμετωπίσει στο "Γουέμπλει" την Αγγλία έχει την δυνατότητα τον ενάμισι χρόνο που απομένει για την τελική φάση,μιας και δεν έχει τον "βραχνά" των προκριματικών να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα μπορέσει να ικανοποίησει το πάντοτε απαιτητικό κοινό των συμπατριωτών του.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...