www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

21/11/12

«Κλείδωσαν» την πρόκριση στους 16 αλλά...



Πριν καμιά δεκαετία σε ένα αγώνα που η Μπάγερν θα είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα και θα κατάφερνε να βρεθεί πίσω στο σκορ, ακόμα και να κατάφερνε να ισοφαρίσει στο τέλος όπως σήμερα, τα αποδυτήρια της θα ήταν πεδίο μάχης. Τι και αν έπαιζε κόντρα στην Βαλένθια στο Μεστάγια η φράση που αντιπροσωπεύει την ομάδα των «Βαυαρών» λέγεται «έλλειψη σοβαρότητας».

 Δεν μπορώ να φανταστώ πως η ίδια «φανέλα» με Έφενμπεργκ, Καν, Ματέους και Έλμπερ θα έκανε τα «σκαμπανεβάσματα» του φετινού ρόστερ και όλα θα ήταν ήρεμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ναι η φετινή Μπάγερν έχει ποιότητα,τεχνική, έχει και πολλές λύσεις αλλά όπως σας έχω ξαναπεί  δεν έχει μια σοβαρή προσωπικότητα στο «τερέν» που θα δώσει το «νεύρο» που χρειάζεται να «καθαρίσει» παιχνίδια όπως το σημερινό. Η σημερινή της στρατηγική στο γήπεδο ήταν βρείτε τον Πιζάρο τον οποίο η άμυνα της Βαλένθια είχε εξουδετερώσει πλήρως..  Με επιθετικές πρωτοβουλίες μόνο από τα πλάγια δεν κατάφερε να  υποτάξει την Βαλένθια που με την αποβολή του Μπαραγκάν έπαιξε έξυπνα την αντεπίθεση και ευστόχησε με τον Φεγκούλι στο 77. Εκεί κάπου η Μπάγερν αφυπνίστηκε και πιέζοντας πέτυχε μετά από πέντε λεπτά την ισοφάριση με τον Μίλερ.

Ναι και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν αλλά η μάχη της πρώτης θέσης δεν έχει κριθεί ακόμα. Ο κίνδυνος  που ελλοχεύει η δεύτερη θέση  να κληρωθούν οι Γερμανοί με καμία Μπαρτσελόνα αν δεν νικήσουν την Μπάτε στο Μόναχο ίσως τους ξυπνήσει πρόσκαιρα.

Τέλος αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην Βαλένθια. Αυτή η ομάδα πραγματικά έχει ένα «μέταλλο» τόσα χρόνια που συγκινεί. Αξιόλογοι παίκτες φεύγουν διαρκώς χωρίς να μένει σταθερό σύνολο για χρόνια παρόλαυτα σάκος του μποξ δεν γίνεται για καμία μεγάλη «φανέλα» ακόμα και με δέκα παίκτες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...