www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

8/10/12

Νικητής στο "Clasico" ήταν η Ατλέτικο!!!



Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μας... έβγαλαν κυριολεκτικά τα μάτια από τη μεταξύ τους ματσάρα στο "Clasico". To ισόπαλο 2-2 αποτυπώνει πλήρως το θέαμα που είδαμε όλοι στη μεγάλη αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ρονάλντο και Μέσι σημείωσαν από δύο γκολ έκαστος και έδειξαν γιατί θεωρούνται από πολλούς οι κορυφαίοι στον κόσμο.


Όσον αφορά το παιχνίδι αυτό καθέ αυτό, οι Μαδριλένοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να έχουν προβάδισμα με δύο τέρματα, εάν ο Μπενζεμά δε σημάδευε το δοκάρι του Βαλντέζ και στην επαναφορά ο Ντι Μαρία δεν αστοχούσε από κοντά. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και με μπροστάρη τον Λέο Μέσι, έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν με 2-1. Όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε και πάλι την απάντηση και με υπέροχο τέρμα (το δεύτερό του στο ματς) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συμπερασματικά, η Μπαρτσελόνα διατηρήθηκε στο +8 από την μεγάλη της αντίπαλο, ενώ από την άλλη η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο κέρδισε τις εντυπώσεις με την μπάλα που έδειξε, αποδεικνύοντας πως πλέον το "Καμπ Νόου" δε τη φοβίζει.

Όμως, μεγάλη νικήτρια στο "Clasico" ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι έριξαν στο… καναβάτσο και τη Μάλαγα, επικρατώντας με 2-1 και ανέβηκαν στην κορυφή… παρέα με τους «μπλαουγκράνα». Με τον Φαλκάο να επιστρέφει στην ενδεκάδα των «ροχιμπλάνκος» μετά από τον τραυματισμό που είχε υποστεί, το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά. Ο Κολομβιανός αστέρας άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, πετυχαίνοντας το 8ο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αντίδραση των Ανδαλουσιανών ήρθε σχετικά νωρίς και πιο συγκεκριμένα ο νεοαποκτηθείς Ρόκε Σάντα Κρουζ στο 32’ ισοφάρισε σε 1-1. Ωστόσο, η Ατλέτικο δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του παιχνιδιού, υπήρξε αναστάτωση στην άμυνα της Μάλαγα με τον Γουέλινγκτον να μη καταφέρνει να διώξει σωστά την μπάλα, πετυχαίνοντας το αυτογκόλ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην παρέα του Φαλκάο. 

Και "εστιάζουμε" στον μεγάλο Κολομβιανό επιθετικό, ο οποίος έχει βαλθεί να πάρει μόνος του από το χεράκι την ομάδα και να την οδηγήσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ ή και ακόμη πιο ψηλά. Και το λέμε αυτό γιατί το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε δείχνει αρκετά στιβαρό τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. 

Και λόγω της ισοπαλίας στο "Clasico", η Ατλέτικο φιγουράρει και δίκαια στην κορυφή της Λίγκας, όντως η μοναδική αήττητη ομάδα μαζί με την Μπαρτσελόνα. Θα υπάρξει άραγε και ανάλογη συνέχεια;

Εμείς θα είμαστε εδώ και θα παρακολουθούμε τους εκπληκτικούς "ροχιμπλάνκος"...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...