www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

1/10/12

Και στο «βάθος» Clasico



Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συνέχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους για την 6η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιον και σκέφτονται ήδη το μεταξύ τους «Clasico» της επόμενης εβδομάδας. Πάντως, πριν από την μεταξύ τους «κόντρα» έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα θα φιλοξενηθεί από την Μπενφίκα στην Πορτογαλία, την ώρα που οι «μερένχες» πηγαίνουν στην Ολλανδία για «συναντήσουν» τον Άγιαξ.

 Οι «μπλαουγκράνα» το Σάββατο που μας πέρασε δυσκολεύτηκαν απέναντι στη Σεβίλλη, την οποία κέρδισαν με 3-2 σε ένα παιχνίδι που καλώς ή κακώς ο καλύτερός τους παίκτης, ήταν ο διαιτητής. Και το λέμε αυτό, γιατί οι λανθασμένες υποδείξεις του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Πάντως αυτό που είδαμε γενικά από την Μπαρτσελόνα και μη σας «θαμπώνει» το 6 στα 6 στο πρωτάθλημα, είναι η «τρύπια» της άμυνα και τα εύκολα γκολ που δέχεται από ομάδες αρκετά υποδεέστερες από αυτήν. Αν συνυπολογίσουμε και τους τραυματισμούς στα μετόπισθεν, τότε είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί «πονάει» πίσω η ομάδα της Βαρκελώνης. Στα συν, φυσικά η ευκολία της να στείλει την μπάλα στο πλεκτό, παρά το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα του Λιονέλ Μέσι.

Την ίδια στιγμή,  η Ρεάλ νίκησε με 5-1 την Ντεπορτίβο στην Μαδρίτη, έφτασε στους 10 βαθμούς στη Λίγκα και έτσι θα πάει την επόμενη Κυριακή στο -8 από την Μπαρτσελόνα να την αντιμετωπίσει στο «Καμπ Νόου». Εκεί όπου θα φανεί τί «ψάρια» πιάνει η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο. Μια ομάδα που δε ξεκίνησε καλά στην κούρσα του τίτλου, ενώ η ένταση στα αποδυτήρια των πρωταθλητών Ισπανίας, έδειξε πως τους επηρέαζε και αγωνιστικά.

Όμως, ο Πορτογάλος κόουτς βρήκε τη «φόρμουλα» να φέρει τα πράγματα στα ίσια και να γίνει και πάλι απόλυτος άρχοντας στο σύλλογο. Η απόδοση των «μερένχες» έκτοτε ανέβηκε και πλέον η Ρεάλ αρχίζει να θυμίζει την περσινή καλή ομάδα. Το τι θα πετύχει περιμένουμε να το δούμε και η μεγάλη «κόντρα» με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, θα δείξει και ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι  των πρωτευουσιάνων.

Υ. Γ Σύντομα θα μιλήσουμε για την εκπληκτική φέτος Ατλέτικο Μαδρίτης και τους «χαρισματικούς» Σιμεόνε και Φαλκάο


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...