www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

1/10/12

«Καυτά σπιρούνια»



Επίδειξη δύναμης και αποφασιστικότητας έκανε η Τότεναμ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλώνοντας το «Ολντ Τράφορντ» με 3-2. Ομάδα με πάμπλουτο επιθετικό ταλέντο εμφάνισε την κρίσιμη στιγμή τις αρετές που τη διέκριναν στα χαρτιά και δυστυχώς το έκανε λίγο πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για το Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γκρίνιες που αντηχούσαν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» για τις άσχημες εμφανίσεις ιδιαίτερα στην αρχή της σεζόν κόπασαν έστω για προσωρινά μετά την μεγάλη αυτή νίκη. Μπορεί ο τεχνικός της, Αντρές Βίλας Μπόας να ξεφυσήξει ανακουφισμένος λίγο μετά τη σκληρότατη κριτική που δέχτηκε.

Έπειτα από ενάμισι μήνα επίσημης αγωνιστικής δραστηριότητας κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι που επιθυμεί ο Πορτογάλος τεχνικός. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο. Και δεν είναι λίγο πράγμα να είσαι ο απόλυτος κυρίαρχος στο «Θέατρο των Ονείρων» για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Πόσο μάλλον να φεύγεις με το διπλό σπάζοντας μια παράδοση 23 ετών που ήθελε να μη φεύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης! Να φανταστείτε όταν νίκησε τελευταία φορά ήταν το μακρινό 1989 με τον τελευταίο «μεγάλο» Άγγλο, Γκάρι Λίνεκερ πρωταγωνιστή. Τότε που ο νυν σκόρερ Γκάρεθ Μπέιλ ήταν μόλις έξι μηνών!

Επειδή όμως το μέλλον έχει σημασία, τα «σπιρούνια» ανέβηκαν στο βαθμολογικό πίνακα στην πέμπτη θέση και ξαναμπήκαν για τα καλά στο κυνήγι για μια από τις τέσσερις θέσεις που δίνει το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ευρωπαϊκά είναι μια τονωτική ένεση, αρκετά μεγάλης δόσεως μάλιστα. Αλλά άλλο τα ευρωπαϊκά ματς και άλλο τα εθνικά…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...