www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

1/10/12

«Συνταγή» Φρανκφούρτης



Μπορεί η Μπάγερν να μαθαίνει την προπαίδεια του «3» αλλά η ομάδα που πραγματικά μας «βάζει» τα γυαλιά από την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γερμανίας είναι η Άιντραχτ. Μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην  δεύτερη θέση με την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αποδεικνύοντας σε όλους πως δεν χρειάζονται χρήματα στο ποδόσφαιρο αλλά μεθοδικότητα από μια ομάδα που μόλις φέτος ανέβηκε πάλι στα «σαλόνια».

Η ομάδα του Άρμιν Φι εντυπωσιάζει φέτος στο ξεκίνημα καθώς έχει αγωνιστεί έως τώρα με αντιπάλους όπως η Λεβερκούζεν, η Χόφενχαιμ και το Αμβούργο πετυχαίνοντας νικηφόρα αποτελέσματα ενώ κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι με την Ντόρτμουντ  δύο φορές έχοντας ευκαιρίες στο τέλος να το κερδίσει. Με ένα σύστημα 4-5-1 στο οποίο οι μέσοι της έχουν την δυνατότητα να σκοράρουν δείχνει να μην έχει πρόβλημα απέναντι στις αντίπαλες άμυνες καθώς οι Μέγιερ, Αίγκνερ  και Ινουί έχουν  ήδη πετύχει 10 από τα 16 γκολ της ομάδας.

Όσον αφορά το πόσα λεφτά ξόδεψε για μεταγραφές φέτος εκεί κρατηθείτε… μόνο 7 εκατομμύρια ευρώ ενώ παράλληλα «έβαλε» στην τσέπη γύρω στα 2,5 από πωλήσεις την στιγμή που η Μπάγερν ξόδεψε 40 εκατομμύρια ευρώ μόνο για ένα ποδοσφαιριστή. Τέλος πάντων θα μου πείτε το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα. Σωστό θα σας απαντήσω αλλά  τα ίδια όμως λέγαμε και για την Καιζερσλάουτερν το 97-98 και τελικά υποκλιθήκαμε στον Ότο  Ρεχάγκελ και μην ξεχνάτε η Μπουντεσλίγκα δεν έχει την «μαγεία» του προβλέψιμου του δικού μας πρωταθλήματος..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...