www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

4/10/12

«Κλάση» από Ρεάλ «φανέλα» από Μίλαν



Πολλά και σπουδαία ματς στην δεύτερη μέρα της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Πολλά από τα γκολ επιτεύχθηκαν μετά το 80ο Λεπτό των αναμετρήσεων. Στα σημαντικότερα παιχνίδια η Ρεάλ απέναντι στον Άγιαξ είχε μία άνετη επικράτηση με 1-4 με «μαέστρο» τον Ρονάλντο, ενώ η Μίλαν στην Αγία Πετρούπολη νίκησε  2-3 την Ζενίτ με ένα αυτογκόλ του Χούμποκαν και ενώ είχε προηγηθεί με 0-2 στο 16ο λεπτό!

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Μάλαγα «κάνει πλάκα» σε όσους πίστευαν πως μόνο ο Παναθηναϊκός είναι του «χεριού» της νικώντας 0-3 την Άντερλεχτ. Η Δυναμό Κιέβου επικράτησε από νωρίς με 2-0 της συνονόματης του Ζάγκρεμπ ενώ η Πόρτο προσγείωσε ανώμαλα της Παρί του Ζλάταν με 1-0. Στο Μάντσεστερ η «Σίτυ» χρειάστηκε το εύστοχο πέναλτι του Μπαλοτέλλι στο 90’ για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ντόρτμουντ που φέτος έχει αλλάξει «ευρωπαϊκό πρόσωπο».  Τέλος στο έτερο παιχνίδι του ομίλου του Ολυμπιακού χρειάστηκε ένα γκολ του Καμαρά στο 90ο λεπτό για τους περσινούς πρωταθλητές Γαλλίας για να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στον θεσμό απέναντι στην Σάλκε με 2-2.

Για την ήττα του Ολυμπιακό με 3-1 από την Άρσεναλ θα διαβάσετε αργότερα στην ημέρα την κριτική του αγώνα από τον Αλέξανδρο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...