www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

17/10/12

Ο "Σαλπιγκόλ" και το...άστρο του Ρεχάγκελ


 
Τι παιχνίδι και αυτό!!! Εκεί που πηγαίναμε για συντριβή, κερδίσαμε κιόλας!!! Σλοβακία – Ελλάδα 0-1 μέσα στην Μπρατισλάβα με τέρμα ποιου άλλου… του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Του ανθρώπου που στα δύσκολα με τα τέρματά του «ξελασπώνει» πάντοτε ή σχεδόν πάντα για να είμαστε πιο σωστοί και ακριβείς, το εθνικό μας συγκρότημα. 

 Η Εθνική μας ομάδα με το πολύτιμο αυτό «τρίποντο» έφτασε στους 10 βαθμούς και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου της μαζί με την Βοσνία Ερζεγοβίνη, αφήνοντας πίσω την Σλοβακία που ήταν πολύ καλύτερη στο μεταξύ μας ματς, χάνοντας σωρεία ευκαιριών.

Στο πρώτο μέρος η «γαλανόλευκη» ήταν αρκετά νωθρή. Υπήρχαν αρκετά προβλήματα στον χώρο του κέντρου κάτι που έδωσε το δικαίωμα στους Σλοβάκους να ανεβάσουν τις γραμμές τους, ενώ η ομάδα του Φερνάντο Σάντος υστερούσε και στο δημιουργικό κομμάτι με τον Κώστα Κατσουράνη να προσπαθεί να βρει τους επιθετικούς με βαθιές μπαλιές (πιο βαρετή ανάπτυξη δε γίνεται). 

Στην επανάληψη η Σλοβακία ήταν απόλυτη κυρίαρχος στον αγώνα. Είχε εγκατασταθεί στα καρέ του εξαιρετικού σε απόδοση Ορέστη Καρνέζη και προσπαθούσε να πετύχει το γκολ, χάνοντας πάμπολλες ευκαιρίες. Ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε την κατάλληλη στιγμή και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Κατσουράνη πετυχαίνοντας το γκολ που έδωσε στην Εθνική μας την πολύτιμη νίκη.

Σε γενικές γραμμές η συνολική εμφάνιση της Εθνικής στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν κακή έως και τραγική θα λέγαμε. Όμως καλώς ή κακώς ήταν αυτή που σκόραρε και πήρε τη νίκη. Άλλωστε το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στο δρόμο για την Βραζιλία και όχι το θέαμα.

Υ.Γ Βέβαια με τέτοιες εμφανίσεις δε φτάνουμε στα τελικά, εκτός…

Υ.Γ1 και αν το «άστρο» από την εποχή Ρεχάγκελ συνεχίσει να μας γλιτώνει από του… χάρου τα δόντια όπως έγινε στην Μπρατισλάβα

Υ. Γ2 Μήπως ο προπονητής πρέπει να βγάζει σιγά-σιγά τους «δημόσιους» υπαλλήλους από την ενδεκάδα;



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...