www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

16/9/12

Προσπαθεί να σώσει ότι σώνεται…



«Ασπίδα προστασίας» βάζει γύρω από την Έβερτον ο Ντέιβιντ Μόγιες. Ο προπονητής της σε μια προσπάθειά του να ηρεμίσει το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας του μετά τις δηλώσεις του Μαρουάν Φελαϊνί για άμεση αποχώρηση από το «Γκούντισον Παρκ», υπενθύμισε σε όλους ότι η μεταγραφική περίοδος έχει κλείσει και η… πόρτα μπορεί να είναι ανοικτή υπό προϋποθέσεις από τον Ιανουάριο.

Εκεί που όλα φάνταζαν αρμονικά για τα «ζαχαρωτά» με το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, η εξέφραση επιθυμίας του Βέλγου μέσου περί αναχώρησης για άλλες… πολιτείες, σε συνδυασμό με το γεγονός της λήξης του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι, συντάραξαν τα «λιμνάζοντα νερά» της ομάδας του Μερσεϊσάιντ. Από τη μεριά του, ο Σκωτσέζος τεχνικός γνωρίζει ότι η κατάσταση δεν είναι ακριβώς στο χέρι του και θέλησε να ηρεμήσει κάπως τα πράγματα με όση δύναμη διαθέτει: «Δε μπορώ να πω ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να φύγει τον Ιανουάριο, καθώς οποιοσδήποτε στον κόσμο είναι διαθέσιμος να φύγει από την ομάδα του από τη στιγμή που έρθει η κατάλληλη προσφορά», ανέφερε σχετικά σε συνέντευξή του στην «Sunday Mirror».

Παρόλα αυτά, ο 49χρονος κόουτς θέλησε να προστατεύσει το έργο του: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν άλλοι σύλλογοι περιτριγυρίζουν ποδοσφαιριστές μου», υποστήριξε αρχικά απογοητευμένος με την τροπή που έχει πάρει το ζήτημα, ωστόσο σκλήρυνε το ύφος του στη συνέχεια: «Αυτό που ξέρω καλά είναι ότι δε μπορούν να έρθουν και να παίρνουν μέχρι το Γενάρη και τώρα έχουμε Σεπτέμβρη. Ό,τι και να γίνει τώρα ό,τι και να λέει ο Φελαϊνί, θα είναι μαζί μας για τους επόμενους τέσσερις μήνες».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...