www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

16/9/12

Ποτέ δεν είναι αργά!




Τι και αν είναι 32 χρονών; Τι και αν τον περισσότερο χρόνο στη ποδοσφαιρική του καριέρα τον περνάει στα νοσοκομεία παρά στο γήπεδο; Ο Μάικλ Όουεν παραμένει μια σταθερή αξία για τον προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χόγκσον, σε σημείο να του αφήσει ανοιχτό το «παράθυρο» για μελλοντική πρόσκληση στις υποχρεώσεις των «λιονταριών».

Δεν έχει προλάβει καλά-καλά να μπει ο φορ της Στόουκ στις προπονήσεις των «πότερς» και να παίξει λίγα λεπτά στην Πρέμιερ Λιγκ, οι σειρήνες της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του 1966 ήχησαν στο όνομά του: «Εύχομαι μονάχα ο Μάικλ Όουεν να είναι καλά. Μου αρέσει αρκετά. Όπως όλοι οι λάτρεις του ποδοσφαίρου, θαυμάζω αυτά που έχει πετύχει στο παρελθόν. Είχε μια καταπληκτική καριέρα. Είναι όμως στενάχωρο να μην έχει παίξει όσα παιχνίδια θα μπορούσε», δήλωσε κατ’ αρχήν ο έμπειρος εκλέκτορας.

Όσον αφορά την περίπτωση ο πρώην στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης να ξαναγίνει «λιοντάρι», ο πρώην τεχνικός της Φούλαμ τόνισε: «Πρώτα από όλα πρέπει να πω ότι έχουμε γενικότερα πολύ καλούς παίκτες. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αν ο Μάικλ Όουεν ή ο οποιοσδήποτε άλλος ποδοσφαιριστής είναι σε εξαιρετική φόρμα, βάζοντας γκολ συνέχεια και παίζοντας πολύ καλά σε κάθε αγωνιστική θα είναι στα προσκλητήριά μου».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...