www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

16/9/12

Ο βασιλιάς «πέθανε», ζήτω ο νέος βασιλιάς!



Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη για τον Φερνάντο Τόρες. Ο επιθετικός της Τσέλσι από εκεί που έβλεπε με το… μακαρόνι το τέρμα, θεωρεί ότι με την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται θα μπορέσει να καλύψει επάξια το κενό που άφησε πίσω του ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Παράλληλα, έθεσε ως βασικό στόχο την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος.


Στην Γηραιά Αλβιώνα έχουν ένα γνωμικό όταν γίνεται ενθρόνιση: «Ο βασιλιάς «πέθανε», ζήτω ο νέος βασιλιάς». Ο Ισπανός φορ γνωρίζει ότι ο άνθρωπος που οδήγησε τους «μπλε» στην κορυφή της Ευρώπης δεν παίζει πλέον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ότι είναι εκείνος είναι ο «άρχοντας» της επιθετικής γραμμής των πρωταθλητών Ευρώπης: «Ο Ντιντιέ δεν είναι πια εδώ, επομένως υπάρχει μεγαλύτερη ευθύνη σε εμένα και είμαι έτοιμος για την πρόκληση», δήλωσε σχετικά σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη «Daily Star».

Οι φιλοδοξίες του διεθνούς με τους «φούριας ρόχας» φορ, πάνε αρκετά μακριά και οι μέρες που έχανε γκολ σε κενή εστία φαντάζουν μακρινές: «Έχω θέσει νέα προσωπικά στοιχήματα, όπως το να σημειώσω όσο ποιο πολλά τέρματα μπορώ. Αν γίνεται και περισσότερα από την καλύτερή μου χρονιά στη Λίβερπουλ. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να δώσω κάτι που χρωστάω στους οπαδούς μας», ήταν τα λόγια του.

Τέλος ο 28χρονος στράικερ έβαλε προτεραιότητα για τους στόχους της ομάδας με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να είναι ο πρωταρχικός, χωρίς ωστόσο να ξεχνάει και την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Πιστεύω ότι θα είναι καταπληκτικό για τους οπαδούς μας να ξαναπάρουμε την Πρέμιερ Λιγκ, από τη στιγμή που το δεν έχουμε καταφέρει εδώ και μερικά χρόνια. Άρα, η Πρέμιερ Λιγκ είναι ένας μεγάλος στόχος, αλλά μπορούμε και να γίνουμε ο πρώτος σύλλογος που παίρνει για δεύτερη σερί φορά το Τσάμπιονς Λιγκ».


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...