www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

16/9/12

Ο "Μέσι" της σοουμπιζ

Θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως ο "Μέσι" της σοουμπιζ αφού η Μπελέν Ροντρίγκεζ πέρα απο μοντέλο ακολουθεί επιτυχημένη καριέρα και ως παρουσιάστρια ενώ δεν λείπουν και οι παρουσίες σε σειρές και ταινίες. Η Ροντρίγκεζ γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες στις 20 Σεπτεμβρίου του 1984 έχοντας και ιταλικές ρίζες απο την πλευρά της μητέρας της.

Την καριέρα της στο μόντελινγκ την ξεκίνησε στην ηλικία των 17 ετών και εκτός της χώρας της δούλεψε στο Μαιάμι και στο Μεξικό ώσπου το 2005 μετακόμισε στην Ιταλία όπου ξεκίνησε να δουλεύει παράλληλα και ως παρουσιάστρια σε σόου όπως τα Scherzi a parte, Love Bugs 4, και στο Sarabanda. Το 2007 μάλιστα έκανε και ντεμπούτο σε τηλεοπτική σειρά σε ένα μικρό τηλεοπτικό δίκτυο το  Teleboario ενώ προσλήφθηκε και ως συμπαρουσιάστρια στο Rai Tre για το πρόγραμμα ποικίλης ύλης La Tintoria.

Τον Ιούνιο του 2008 φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Max, το φθινοπωρο του ίδιου έτους έλαβε μέρος στο ριάλιτι τoυ Rai Due L'isola dei famosi, και  στην συνέχεια ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην διαφημιστική καμπάνια κινητής τηλεφωνίας αλλά και στην παρουσίαση χρυσαφικών. Κάνοντας ένα πέρασμα στο φεστιβαλ του Σαν Ρέμο όπου τραγούδησε, τον Φεβρουάριο του 2011 συμπαρουσίασε τον διαγωνισμό με τον Τζιάνι Μοράντι και την Ελιζαμπέτα Κανάλις.

Επίσης έκανε και το  κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην κωμωδία "Χριστούγεννα στην Νότια Αφρική", ενώ ήταν συμπαρουσιάστρια στο Italia's got talent και πήρε μέρος στο σόου Amici di Maria De Filippi's.

Στην προσωπική της ζωή μεγάλη δημοσιότητα πήρε η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Τζένοα και πρώην των Γιουβέντους, Ρόμα,Μίλαν και Σαμπντόρια Μάρκο Μπορριέλο, ενώ στην συνέχεια σύναψε σχεση με το φωτογράφο Φαμπρίτσιο Κορόνα με τον οποιό χώρισε τον Απρίλιο του 2012.
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...