www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

17/9/12

"Λάθος η επιλογή Σανίνο"


Η ατάκα του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι μετά την σαββατιάτικη εντός έδρας ισοπαλία με την Κάλιαρι σε ερώτηση για το μέλλον του Τζιουζέπε Σανίνο περί μεθυσιού ήταν προάγγελος για εξελίξεις κάτι που έγινε την Κυριακή με την πρόσληψη του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι στην θέση του 55χρονου τεχνικού.
O ιδιόρρυθμος πρόεδρος των Σικελών παραχώρησε συνέντευξη στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Radio όπου και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.


"Ο Σανίνο δεν έκανε τίποτα σωστό, ήταν μεγάλο λάθος που τον προσέλαβα. Δεν κρατούσε την κατάσταση στα χέρια του δεν πίστευε στις δυνατοτητές της ομάδας και αυτό γιατί δεν μπορούσε να την ελέγξει. Θεωρούταν ως ο Στρατηγός αλλά αυτό δεν το απέδειξε, δεν ήταν σε συγχρονισμό με όλο το τιμ και πρόσεξα ότι οι παίκτες δεν πήγαν προς το μέρος του όταν πέτυχαν το γκολ" και στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Οι ομάδες του Σανίνο φημίζονταν για την αποφασιστικότητα, τον χαρακτήρα και την σκληρή δουλειά αλλά δεν είδα κανένα απο αυτά τα χαρακτηριστικά απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Νομίζω ότι πέντε παιχνίδια είναι αρκετά για να αξιολογηθεί ο προπονητής. Είναι τακτική μου να επιλέγω νεαρούς και ελπιδοφόρους προπονητές απο την στιγμή που δεν μπορώ να πάρω μεγάλα ονόματα. Εάν την είχα τότε θα μπορούσα να πάρω κάποιον σαν τον Αντόνιο Κόντε".

"Κατα την αποψή μου και η προετοιμασία δεν πήγε καθόλου καλά. Δεν πήρα εγώ τις αποφάσεις τα πάντα τα αποφάσιζε αυτός και το προπονητικό του τιμ. Στην πραγματικότητα είναι ντροπή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο ένας προπονητής να χρειάζεται άλλους τέσσερις συνεργάτες. Τώρα πρέπει να πληρώσω πέντε ανθρώπους συν το τιμ του Γκασπερίνι".

Δεν έλειψαν και οι "βολές" προς τον διευθυντή Τζιόρτζιο Περινέτι ρίχνοντας πάνω του όλη την ευθύνη μιας και οι δύο άντρες είχαν συνεργαστεί στην Σιένα ενώ τόνισε ότι απο την Τρίτη η ομάδα θα αποσυρθεί στο προπονητικό κέντρο για να  ξαναβρεί την φόρμα της.

Μάλιστα δεν δίστασε να επιτεθεί και στους δημοσιογράφους λέγοντας ότι μπορεί να τους έκανε  ευτυχισμένους με την απόλυση του Σανίνο αλλά καλύτερα που έγινε τώρα αυτό απο το να καταλήξει στην Serie B.











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...