www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

17/9/12

"Δίκαιη η απολυσή μου"


Δεν ξέρουμε εάν ο Τζιουζέπε Σανίνο είναι φαν των Led Zeppelin πάντως το τραγούδι τους "Nobody's fault but mine" αντιπροσωπεύει τα λεγομενά του μετά την απόλυση του απο τον πάγκο της Παλέρμο.
Ο 55χρονος τεχνικός μίλησε στον διαδικτυακό τόπο Mediagol.it χαρακτηρίζοντας την απόφαση του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι απολύτως σωστή και δεν δίστασε να  αναλάβει την ευθύνη για την κακή παρουσία των "ροζανέρο"

"Το έργο του εκάστοτε προπονητή είναι να προπονεί και να καθοδηγεί την ομάδα και απο την στιγμή που δεν το κάνει η ευθύνη είναι απόλυτα δική του. Ήταν η καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου φτάνοντας σε μια εκπληκτική πόλη αλλά δεν κατάφερα να κάνω αυτά που είχα πετύχει στο παρελθόν, ήθελα πάντα το καλύτερο και είναι λογικό όταν κάτι δεν πάει καλά να ασκείται κριτική." ανέφερε ο πρώην προπονητής των Βαρέζε και Σιένα και συνέχισε:

"Ήταν λάθος μου που δεν μπόρεσα να δώσω στους παίκτες να καταλάβουν τι ακριβώς ζητάω. Αυτό όμως δεν αναιρεί την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τον Τζαμπαρίνι που μου έδωσε την ευκαιρία και θεωρώ ότι είναι απολύτως  κατανοητή η κινησή του αφού κοιτάει το καλό της ομάδας. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η ομάδα θα τα πάει καλά,εύχομαι στον Τζιανπιέρο Γκασπερίνι  καλή τύχη και είμαι σίγουρος ότι θα βρεί μια ομάδα με επιθυμία να τα πάει καλά".

Όσον αφορά το μέλλον του αθλητικού διευθυντή Τζιόρτζιο Περινέτι που είχαν έρθει μαζί απο την Σιένα με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο της απόλυσης, ο  Σανίνο "κάλυψε" τον πρώην πια συνεργάτη του λέγοντας ότι κάνει πολύ καλή δουλειά,και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν τα κατάφερε  δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να φύγει και αυτός.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...