www.goahits.blogspot.com

Διεθνές ποδόσφαιρο όπως δεν έχετε ξαναδιαβάσει!

15/9/12

Βέλλιος έτοιμος για όλα!



Πρόθυμος να μπει με ορμή στο γήπεδο όταν του ζητηθεί είναι ο Απόστολος Βέλλιος. Ο Έλληνας επιθετικός της Έβερτον αναμένει πώς και πώς να έρθει η στιγμή που ο προπονητής του, Ντέιβιντ Μόγιες, θα του δώσει την εντολή να παίξει. Παράλληλα, μίλησε για το πόσο αξία έχει για εκείνον να αγωνίζεται με τη φανέλα της χώρας.

Ο Θεσσαλονικιός στράικερ βρίσκεται στο Λίβερπουλ εδώ και ενάμισι χρόνο. Κάνοντας αυτοκριτική όλου αυτού του χρονικού διαστήματος στην Αγγλία είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Κάθε μέρα δουλεύω σκληρά στην προπόνηση για να καταφέρω να συμπεριληφθώ στην αποστολή των αγώνων, επομένως κάθε μέρα για μένα είναι ένα τεστ. Σας ξαναλέω, είμαι νέος ποδοσφαιριστής και δουλεύω και για το μέλλον. Δουλεύω σε όλους τους τομείς, την ντρίπλα, τις κεφαλιές. Προετοιμάζω το μέλλον μου». Στη συνέχεια ερωτηθείς για το ποια ήταν η μεγαλύτερή του στιγμή στο «Γκούντισον Παρκ» δεν ήταν καθόλου διστακτικός: «Ήταν το γκολ ενάντια στην Γουίγκαν (το παρθενικό του τέρμα στην πρώτη ομάδα). Θυμάμαι ότι στο τέλος νικήσαμε (3-1) και ένιωσα χαρούμενος».

Επιπροσθέτως ρωτήθηκε σχετικά με τις αναμετρήσεις της εθνικής Ελπίδων κόντρα σε Βοσνία και Κύπρο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης τους Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 20 ετών: «Ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια και δεν καταφέραμε να περάσουμε. Για εμάς κάθε παιχνίδι, ακόμη και τα φιλικά από τη στιγμή που φοράμε τη φανέλα της Εθνικής ομάδας είναι σημαντικό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην φορ του Ηρακλή που ακολούθως εξέφρασε τα συναισθήματά του όποτε φέρει το εθνόσημο στο στήθος: «Κάθε φορά που αγωνίζομαι νιώθω περήφανος που είμαι Έλληνας. Έχω συμμετάσχει στις Εθνικές από 14 ετών, 16, 17 κτλ... και για μένα κάθε φιλικό παιχνίδι, κάθε προπόνηση με κάνει να νιώθω απίστευτα».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...